Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST – RAGE AGAIN

27 april // 20:00

Find bandanaen frem og gør hængerøven klar!
Walther’s Moshcafé er klar på at give fingeren til systemet når vi åbner dørene for RAGE AGAIN, som naturligvis spiller covers af 90’er bandet RAGE AGAINST THE MACHINE!

Om bandet:
RAGE AGAIN presents: a RATM cover-up!
RAGE AGAIN er som at være der selv! Det er Roskilde 1994, det er Battle of Nuremberg, det er Finsbury Park! Det er rasende, dedikeret, og præcis tribute til et af nyere tids vigtigste bands, Rage Against The Machine!
RAGE AGAIN er Bulls on Parade, Bullet in the Head og Bombtrack. Det er Testify, Township Rebellion og Take the Power Back! Det er intens og indlevende kanalisering af RATMs raseri!
RAGE AGAIN leverer et leverstød til den globale magtelite med et liveshow, der har den samme energi, vildskab og kompromisløse indignation, som RATM bragede igennem med i 1990’erne. Det er verdensklasse tribute med power og nerve sparket ud over scenekanten med 100 miles i timen!
RAGE AGAIN opstod ud af en kærlighed til RATMs musik. Deres blanding af hiphoppens politiske og æstetiske arvemasse og den hårde rocks aggressivitet var ganske enkelt revolutionerende. Efter tre studiealbums og et et hav af turnéer var det så pludselig slut i år 2000. Det var chokerende. Det var ubærligt. Det var uholdbart.
RAGE AGAINs idé var, at samle op hvor de fire fra Los Angeles slap, og holde liv i deres revolution. Filosofien er derfor at hylde musikken, og at holde liv i RATMs ild og ånd. 20 år senere holder RAGE AGAIN stadig ilden levende, stadig ånden frisk, og musikken skarpere end nogensinde!
RAGE AGAIN giver publikum en unik oplevelse. Er du til dynamiske grooves, til agressiv funk, til røde faner og oprør, til alt det, som RATM stod for, så finder du det til en koncert med RAGE AGAIN.
THE RAGE IS RELENTLESS
GUILTY PARTIES:

PERSON B – VOKAL

LARS VILMAR JENSEN – TROMMER

RUNE VESTERGAARD SCHMIDT – BAS

SØREN BENDZ – GUITAR

Detaljer

Dato:
27 april
Tidspunkt:
20:00
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé

Detaljer

Dato:
27 april
Tidspunkt:
20:00
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé