TILGÆNGELIGHED

Alle skal føle sig velkomne på Walthers Musikcafé – Også dig som har brug for lidt ekstra hensyn eller plads.

PARKERING

Du kan parkere 30 meter fra Walthers ved Kvickly Skanderborg. Pladsen er stor og let skrånende, men med niveaufri overgange og direkte adgang derfra til Walthers. Har du brug for hjælp til at krydse vejen eller på anden måde komme fra bilen til Walthers, så kan du altid kontakte os på forhånd, så kan vi assistere.

FYSISKE FORHOLD

Walthers ligger med indgang direkte fra Adelgade, og vi har en let skrånende rampe op til terrassen, som let bruges af kørestolsbrugere. Når du kommer indenfor, har vi selvfølgeligt handicap toilet. Vores personale, som du kan møde i døren på aftener med betalt entre, eller alle aftener i baren, kan altid hjælpe med at guide dig rundt på spillestedet.

BILLET OG ADGANG

Har du brug for at have en ledsager med kan vedkommende få gratis adgang. Helt praktisk køber du selv billet som normalt via www.smukbillet.dk.

Når du ankommer, skal din ledsager blot fremvise ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer, så kvitterer vi med gratis entre til vedkommende.

SPØRGSMÅL?

Har du brug for at vide mere, hjælp eller vejledning; så kan du altid kontakte spillestedsleder Mikkel Xavier på telefon eller mail. Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod dig!

Mikkel Xavier
Tlf: 6161 4118
Mail: walthers@smukfest.dk