Indlæser Begivenheder

« All Events

The Consolation

23 oktober // 20:00

- DKK 150

“Velkomponeret, veludført dansk musik” (Alex Nyborg Madsen, P5)

“Danmarks absolut bedste repræsentanter for country rock-musikken” (Ole Jacobsen, P5)

“Dejligt ‘Astoria’ album!” (Jørgen de Mylius, DR)

“Troværdigt og rent ud sagt i en klasse, der kun kan betegnes som international” (Side 33)

“Solid og velskrevet country pop- og rock” (GFR)

“Dødhamrende autentisk” (HQ Music)

“Bundsolid manifestation” (Musikblogger.dk)

Citaterne ovenfor er blot et lille udpluk af de mange roser, der er regnet ned over danske The Consolation, i kølvandet på bandets to seneste anmelderroste album. Et par udgivelser, der emmer af kærlighed til amerikanermusik og solid, melodistærk sangskrivning.

Både ‘Heartland’ fra 2018 og det seneste udspil ‘Astoria’ fra 2020 gik direkte ind som Ugens Album på DRs P5, og værter som bl.a. Alex Nyborg Madsen, Ole Jacobsen, Kirsten Siggaard og Jørgen de Mylius har for længst opdaget bandets evner som sangsmede.

Inspirationskilderne spænder vidt, fra 60’ernes country-rebeller som Johnny Cash, Kris Kristofferson og Waylon Jennings, til 70’ernes country rock-pionerer som The Band, Little Feat og The Eagles, til 80’ernes blue collar-ikoner som Bruce Springsteen og Tom Petty, og helt frem til nutidens americana-stjerner, som Chris Stapleton, Jason Isbel og Sturgill Simpson.

The Consolation har dog sin helt egen sound og sit eget udtryk, som blander originalitet med de klassiske genredyder, og tilfører amerikanergryden lidt nordisk krydderi. Altsammen udført med masser af charme, nærvær, humor og musikalsk overskud.

Live leverer bandet et fremragende show, hvor der både er noget til hjertet, til hjernen og til vippende fødder. Er man til roots, country rock og et strejf af blues, med stærk sangskrivning og internationalt niveau, ja så er The Consolation et band, man ikke skal snyde sig selv for.

The Consolation består foruden forsanger og sangskriver Nis Gaarde (vokal, guitar, banjo m.m.), af Jacob Svensson (bas), Sven Busck (trommer), Leif Bruun (pedalsteel), Vincent Daly (guitar) og Emma Sommer (kor, percussion).

Besøg bandets Facebook-side her:

https://www.facebook.com/theconsolationofficial

Hør ‘Astoria’ lige her:

Hør ‘Heartland’ lige her:

http://smarturl.it/ConsolationHeartland

Detaljer

Dato:
23 oktober
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 150
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
23 oktober
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 150
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps