Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Statisk

24 februar // 20:00 - 22:00

- DKK 100

En dynamisk duo fra Odense bestående af Mathias Ranch Skov og August Kulmann Halle. En duo, der med deres første EP markerer starten på en rejse, hvor lyrik og produktion står i stærk synergi, og hvor ungdommens rus flyder ud af hver en strofe, og hver en node.

Karrierekanonen, P3’s Uundgåelige og en A-rotation på P3 med seneste single Sprængstof, har allerede markeret en brilliant start for Statisk.

Statisk er en eksplosion af nerve og nærvær. – Og musikken flyder direkte ind i blodet og direkte ind i livets skrøbelighed og sårbare rum, der findes i os alle.

Seneste EP udkom 23. april, og drengene har igen været i studiet sammen med producer og sangskriver Bjarke Niemann. Ep’en markeres af den stærke single ’Ingen Vej Udenom’, og bevæger sig på et højt lyrisk plan med linjer som:

Jeg voksede op i ingenting, så ingenting kan ramme mig. Tag fat i min hånd. Der er ingen vej udenom. (Ingen Vej Udenom)

Sindssyge hjemmefester. Skizofest i rækkehus. Ik’ snak’ mere – kig op i solen, du er lige her. (Tiden Går I Stå)

Du var et højhus. Jeg vil ikke ned derfra. (Højhus)

Kigger på lynet. Venter på torden. (Sprængstof)

Se dig omkring. Du er ikke den eneste, der har ondt. (Motorvej)

Hvor er min generation henne? Skulle jeg have angstmedicin og depressionspiller. Så jeg kunne fucke det hele op. Hvis vi ku’ starte et system, hvor vi ikke skulle deles op. Jeg magter ikke det rotteræs. (Staten)

Om Ep’en fortæller drengene:

”Den her EP er vores følelser, og hvem vi er. Det er en fortælling om de faser vi går igennem i livet kogt ned på seks audiofiler. En ærlig fortælling om, hvordan vi har det når det går godt og når det går skidt. – Og så er den her EP en fortælling om, hvor sindssygt svært det er at være et ungt menneske, der skal finde sin plads i livet. Hvad gør du, hvis ikke du føler, at du passer ind i rotteræset. Vi går ind i musikken, men hvad gør andre?”

Man er ikke i tvivl om, at man på ep’en møder seks numre, der handler om at leve stærkt og overleve at være ung. Livet skal udforskes, og heldigvis giver Statisk med denne EP det perfekte soundtrack til det sprudlende forår og lugten af frihed, der ligger lige for døren hos en ensom og indelukket ungdom.

Detaljer

Dato:
24 februar
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 100
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
24 februar
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 100
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps