Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Royal Deceit – support Wolves Among Us

26 marts // 20:00

- DKK 50

ROYAL DECEIT:

Royal Deceit spiller en aggressiv blanding af Nu-metal og Metalcore, med ekstrem vildskab og energi.
Musikken præges af intensitet og nerve og når bandet går på scenen, kulminerer alt dette i en eksplosion af energi. Royal Deceit læner sig musikalsk op ad bands såsom Killswitch Engage og Slipknot, alt mens bandets live performance er inspireret af et band som The Dillinger Escape Plan.

Bandet er lokaliseret i Skanderborg, og har eksisteret siden 2014, og siden sin oprindelse har bandet spillet med adskillige større bands såsom; Jinjer, Artillery og Defecto og blandt andet optrådt live på DR1 og Smukfest 2019.

En koncert med Royal Deceit, er en koncert man på alle måder aldrig vil glemme, og bandets morale vil altid være, at give publikum den bedste, og vildeste koncert-oplevelse.

”At de var et energisk band var da for satan en mild underdrivelse. Hold nu kæft en energiudladning der kom fra scenen fra første anslag på trommer og guitar…”
– Johnny Fravn, Metaltone.dk

WOLVES AMONG US:

Metalcore-kvintetten WOLVES AMONG US, stammer fra Aalborg, Danmark, er positivt anerkendt for deres evne til smart og problemfrit at kombinere det tunge med det poppede. De er nu tilbage og klar med 11 friske nye sange, som vil være at lytte til gennem deres kommende sophomore – album ‘Hollow Gloom’:

”Det kommende album er en musikalsk skildring af de forskellige kampe, vi mennesker står over for i livet. De personlige, samfundsmæssige kampe er hovedtemaerne på denne plade. På trods af den tilsyneladende desperation i sangene er der et underliggende tema af håb ”,udtaler vokalist Jimmy Bertelsen.

Gennem årene har kvintetten delt scenen med mange af den danske metalscenes topspillere som Unseen Faith, Daze of June, Cold Night For Alligators og mere. Med udgivelsen af deres debutalbum ‘Collapse’ samlede de over 500k streams på tværs af streaming platforme samt blev tilføjet til Spotify officielle playlister som New Core, New Metal Tracks og mere.

Dørene åbnes kl 19:00

Detaljer

Dato:
26 marts
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
26 marts
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps