Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Railroad

21 oktober // 20:00

- DKK 70

Railroad er et dansk bluesrock band med rødder i Skanderborg og opland.

Bandet elsker det blå, og elsker det tunge. Det afspejles i lyden som er hentet med inspiration fra bands som Lynyrd Skynyrd, Led Zeppelin, Ten Years After, Allman Brothers, Jimi Hendrix, Dr Feelgoode, Johnny Winter med mange flere.

I 2018 reformerede bandet sig selv, og med en ny besætning. Det betød bl.a., at repertoiret blev ændret og opdateret, og i høj grad med fokus på at gå tilbage til blues rødderne og det gælder også bandets egne kompositioner.

Railroad er fasttømret omkring en svedig lyd og tung bund. Det skal groove, swinge og rocke på en og samme tid. Det skal hive i underlivet og trække i fødderne.

Bandnavnet Railroad er inspireret fra jernbanestrækningerne der omkranser Skanderborg by og som i barndomsårene lavede en karakteristisk lyd fra tungt gods på skinnerne. Det er samme afsæt bandet tager, når det buldrer ned ad rock’n roll sporet.

2023 var et travlt år for Railroad med et hav af koncenter rundt om i landet fra festivaler, spillesteder, værtshuse til mere lukkede arrangementer.

I 2024 kan Railroad fejre 25 års jubilæum, og der arbejdes intenst med eget materiale, ligesom bandet konstant søger at finde ny inspiration og genopfinde den unikke sound i nye former.

Railroad består af:

Peter Kruse – Vokal/Mundharpe
Philippe Rudolfsen, guitar
Jens Hvass Jakobsen, bas
Simon Hammelsvang, trommer
Jesper Tychsen, Sax

Detaljer

Dato:
21 oktober
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 70
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé

Detaljer

Dato:
21 oktober
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 70
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé