Indlæser Begivenheder

« All Events

Plekter Tour – Ekkolys, David Mølhede og Melba Vision

8 november // 20:00 - 22:00

- Gratis

Plekter Tour m. EkkoLys, David Mølhede og Melba Vision

Ekkolys
EkkoLys blev skabt i foråret 2016 og er resultatet af en længere musikalsk rejse. Bandet har tidligere spillet og turneret forklædt som Jesper Karkov & Høstsjakket i 4 år med dansksproget musik og er i øjeblikket i fuld gang med at skifte ham, navn og lyd i et forsøg på at ramme et mere energisk udtryk. Teksterne er stadig på modersmålet og de afspejler stadig de tanker og tilstande mænd midt i livet løber ind i og væk fra.
Som det er nu, i et ekko fra en svunden tid og med et ønske om at kaste ord, lyd og lys over den tid der toner frem forude, er EKKOLYS det bedste bandet kan præstere.

https://www.facebook.com/Ekkolys.dk/

Melba Vision
Melba Vision har i det seneste årti eksperimenteret med et udtryk, der med varierende genremæssig karakter har haft en kapitalistisk modgangstone over sig. Til trods for bandets musikalske udvikling, så står kvintetten fra København det samme sted – et sted hvor der spilles på de samme spillesteder for det samme publikum og hvor den samme magtesløshed kan spores i sangene. Denne fortælling er netop afsættet for bandets EP ’Favours For Favours’, der slår fast, at uanset hvordan vi agerer i dette livs suppedas, så har bødlen altid det sidste ord – det starter og slutter altid på samme måde.

https://www.facebook.com/Melbavision/

David Mølhede
David Mølhede’s musik er lyden sekundet før glasset rammer gulvet og splintres i tusinde stykker ud over det støvede værtshusgulv, og spejler fortællingerne om samfundets bund med deres indre dæmoner og tragiske skæbner. Dette afbrydes dog med korte mellemrum af David’s egne personlige historier. Historier, der malerisk fortæller om individet fra provinsen, der trodser det stavnsbundne samfund ved at vove sig ud på en rejse, hvor håbet bliver nødt til at sejre, for at give drømmene en chance for at spire. Alt dette serves i selskab med David Mølhede’s rockede, men melankolske melodier.

https://www.facebook.com/davidmoelhede

——————————-
Koncerterne er en del af Plekter Tour 2018, der arrangeres af ORA, og som er støttet af Statens Kunstfond.
https://www.facebook.com/ORAdanmark

Detaljer

Dato:
8 november
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/650462552007800

Detaljer

Dato:
8 november
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/650462552007800