Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

PIND Support Szim

16 december // 20:00

- DKK 100

I foråret 2022 spillede Pind sin første turné samtkoncerter på toneangivende sommerfestivaler, som f.eks. Roskilde Festival, NibeFestival og Smukfest.Med debutalbummet’LOTUS’samt singlerne ´Indlæg’ og ’Plastic’ i repertoiret er Pind klar til at vælte Danmark med sin største turné til dato, hvor han besøger 13 byer landet over i november og december 2022.

Pind glæder sig til touren og udtaler:’Det har været utrolig overvældende at opleve den opbakning, der har været fra publikum i foråret og hen over sommeren. Et tydeligt tegn på, at musikken har et liv derude blandt folk. Det har virkelig været en øjenåbner. Jeg glæder mig urimeligtmeget til min største indendørs turné nogensinde.

Pind er en ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden. På albummet ’LOTUS’ inviterer Pind os ind i sit helt unikke lyriske univers, der har taget form via egne oplevelser og observationer.
Med sine unikke produktioner og tekster, skabte Pind en særlig rød tråd på albummet, som giverlytterne, der virkelig spidser øre, mulighed for at opsnappe skarpe detaljer og referencer. Bands of Tomorrow skrev bl.a. om albummet:’(…) LOTUS er et teksttungt album med et højt tempo og så mange detaljer i det lyriske, at det kræver mange gennemlytninger at få alle detaljerne med.En moden, personlig og gennemtænkt udgivelse, der for alvor mejsler Pinds navn fast på den danske rap-scene. Bands of Tomorrow 4 ½ ud af 5 stjerner.

Support:
Med sin nye single ”Bambi”, har Szim fået understreget at der er en ny fremadstormende artist, som har noget at tilbyde til den danske musik scene. Szim er 25 år og opvokset i Søborg. Som 6-årig fik hun sin første guitar, men det var først som 17-årig, at hun for alvor begyndte at skrive tekster og rappe. I starten var det noget hun kun gjorde for sig selv, indtil hun gennem en fætter hørte om et kommunalt hip hop studie i Gladsaxe. Der kom hun så en gang om ugen igennem en længere periode, hvor hun arbejdede mere med sine tekster og rap. Men det var først i 2020 at hendes musikalske rejse for alvor tog fart og debut-singlen ’Pokus’ udkom. Szim fulgte hurtigt op med nummeret ’Dårlig Til At Svare’ der røg direkte fra Bobler på P3 listen ind på en 2. plads og lå på listen i 5 uger. Soundvenue skrev flot om nummeret: “Szim serverer en lækker omgang klubbet poprap på sin blot anden single, ‘Dårlig til at svare’. Hun veksler problemfrit mellem at synge og rappe, mens Arto Eriksens (red. Yo Johnny) følsomme housebeat flot understøtter hendes flow.”
Siden har Szim udgivet flere singler og spillet utallige koncerter både i eget navn og som opvarmning for flere prominente navne. Senest har Szim Distortion og LiveCamp på Smukfest.

Detaljer

Dato:
16 december
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 100
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
16 december
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 100
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps