Indlæser Begivenheder

« All Events

Northfield – support Kiki – AFLYST

30 maj // 20:00 - 22:00

- Gratis

Den 30. maj 2020 gæster Northfield Walthers Musikcafé som et led i hans nye album-udgivelse “An Enchanted Waste Of Love”.

Bag navnet Northfield er 23-årige multi-instrumentalist og sangskriver Simon Nordmark fra Silkeborg. Med hans eksperimenterende og legende vinkel på sangskrivning, er han en artist som finder sin struktur i ambiente landskaber og højt svævende toner. Northfield har blandt andet spillet support for Virgin Suicide, Celestial Son, Sonja Hald og senest det brandvarme band Barselona.

Med stor inspiration fra artister som Kashmir, Mew, Tim Christensen og Saybia, som alle har en forståelig men også unik lyd, skaber Northfield en tidløs lyd som blidt flyder mellem forskellige genre og skaber sit eget liv.

I 2018 udgav Northfield debut EP’en Looking Through The Lens som en uafhængig udgivelse på alle streaming tjenester. EP’en fik roser fra anmelderne, med sange som Woman der senere gik ind i Top 5 på Limelights rock-playliste og blev der i 5 uger.

Gennem årene har Nordmark arbejdet sammen med og eller blevet guidet af musikere og sangskrivere som Bjarke Porsmose (4 Guys From The Future), Gisli Gislason (Phlake), Sofi (Lowly), Mathias Winther (Sært Skarn) og Lars Top-Galia (Sort Sol), producer Mike Hecchi (The Sexican), Christian Agaton M. og Anders Christiansen (Mørkværk).

Nordmark brugte det meste af 2019 på at rejse rundt i New Zealand for inspiration og indspillede senere hen i Mørkværk Studio i Aarhus. Udgivelsen som er kommet ud af dette er mini-albummet “An Enchanted Waste Of Love” som Nordmark beskriver som værende mere pop-inspireret i form af struktur og lyd end debut-udgivelsen Looking Through The
Lens.
Med Northfield kan du forvente musikalsk integritet og en ærlig live-performance.
https://www.northfieldmusic.dk/

SUPPORT:
“KiKi” er et solo-projekt skabt af sangskriver og producer Nicolas Ravn der med simple og karismatiske melodier skriver sange om kærlighed, undren, og uskyld. I universets centrum står vokalen og behandler historiefortælling som det vigtigste element ved hver sang, side om side med et indie-inspireret, elektronisk lydbillede.
KiKi’s Debutkoncerten var på den franske festival “STUNcamp” og nu gæster han Walthers som opvarmning for Northfield
https://www.instagram.com/kikipazzion/

Gratis koncert.

Detaljer

Dato:
30 maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2166394676989020

Detaljer

Dato:
30 maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2166394676989020