Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Isse – Releasekoncert

30 april // 20:00

- DKK 75

Hun blev kåret som årets “Årets Danske Pop Talent” i januar 2018, og siden har ISSE haft en aktiv musikkarriere. Hun har udgivet 2 EP’er og en håndfuld singler, som alle er blevet spillet på P4 og/eller P5.samt flere lokalradioer, og disse sange har hun haft med i rygsækken, når hun har rejst rundt i landet og spillet mere end 50 koncerter i eget navn, bl.a. en dobbelt-koncert med Mathilde Falch i Gjern Kultur- og Idrætscenter.

Hun lefler ikke for tidens trends, men er tro mod sig selv, hvorfor sangenes lyd skabes ud fra stemningen, og ISSE derfor bevæger sig i genrerne pop/rock/folk/singer-songwriter. Når sangenes fortællinger og budskab skal frem live, holder ISSE sig ikke tilbage og deler livligt ud til publikum med anekdoter om teksterne og sangenes tilblivelse.

Hendes EP fra maj 2021 “En Umulig Drøm” er streamet mere end 60.000 gange på Spotify alene og fik disse udtalelser med sig på vejen:

Side 33: “Hendes klare røst rammer én med en indbydende og selvsikker kraft. Bedømt ud fra hendes anden EP ”En Umulig Drøm”, så er det næppe en umulig drøm, at hun inden ret længe kan banke på hos ”Toppen af poppen”, og rent faktisk blive lukket ind.” (****)

Mikaels Musikunivers: “Isse er klart en sangerinde, der også er værd at holde øje med og en af de meget bedre af nye danske musikere” (*****)

Modgift: “Hun kan synge, så det driver ned ad væggene. Vokalen er både storladen, fængende, sexet og den rummer også en vis skrøbelighed” (*******)

Capac: “Men Isse er først og fremmest sin egen. Og hendes sange brænder igennem i kraft af den ærlighed og den passion, der driver hendes sange. Og med god støtte fra en god snes musikere, der nok ved, hvordan man skærer en poprockmelodi, og nogle lige så kongeniale producere, har Isse leveret en overbevisende popplade, som man kun kan håbe på vil finde sin naturlige plads på landets mange radiospillelister.”

Midtjyllands Avis: “Hun ser godt ud, hun synger smukt og man skal blot høre de fem nye numre på debut-skiven en enkelt gang for at slå fast, at hun også er ferm til skrive melodier med hit-potentiale.”

Arrangøren oplyser
Eventuelle C19 restriktioner vil blive overholdt

Dørene åbnes kl 19:00

Detaljer

Dato:
30 april
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 75
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
30 april
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 75
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps