Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ester Brohus

24 november // 20:00 - 22:00

- DKK 100

Har man sagt country, må man også sige Ester Brohus. Danmarks lille store country-darling er klar til koncert på Walthers

Al musik på det nye album er skrevet af Ester Brohus selv. Men forførste gang i 17 år har Brohus haft co-writere med på fem afteksterne. Hun har desuden inviteret musikalske gæster til at medvirke på albummet. At det netop er Maggie, Mike, McGuire og Møller der medvirker, er ikke helt tilfældigt. ”De er alle fire musikere og mennesker, derforholder sig til country og tager genren lige så alvorligt som jeg selv”, fortæller Ester Brohus om sit valg.

Ester Brohus og hendes faste band har spillet sammen i tre år og består af musikere og mennesker som Ester Brohus sætter stor pris på. Mikkel Bøggild, der står for strengeinstrumenterne, er også producer på det nye album. ”Mikkel er nok den musiker i Danmark, jeg har mødt gennem tiden med den største forståelse og kendskab til countrymusikken og dens historie. Han spiller og synger til perfektion og håndterer de instrumenter, der forventes i countrymusikken. Jeg var ikke i tvivl om at han også skulle producere ”Heart of the Country””, siger Ester Brohus og fortsætter:

”Torben Bjørnskov er en dynamisk og levende kontrabassist. Han har en mening og en holdning til vores sammenspil og så er han desuden en fantastisk samarbejdspartner”. Sabrina Brohus er Esters datter. De to har sunget og spillet sammen siden Sabrina var helt lille, og Sabrina har været fast med på kor i over 15 år. ”Vi synger helt perfekt sammen, og jeg er temmelig taknemmelig for, at vi kan følges på den måde vi gør. Så er hun er journalist og til stor hjælp for mig”, siger den stolte moder.

Detaljer

Dato:
24 november
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 100

Detaljer

Dato:
24 november
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 100