Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

EmmaDop

31 marts // 20:00

- DKK 100

EmmaDop er klar til at indtage Danmark, og drager i foråret landet rundt med et sprit-nyt debutalbum under armen.

EmmaDop er en moderne synthpop duo, der nedbryder barriererne mellem genrer og normer. De trækker på både en klassisk songwriting og amerikansk rooted rytmisk musik – og en europæisk afart af folk-rock, prog og pop. Komplekst, men simpelt. Smart uden at være fabrikeret. Oprigtig uden at være højtidelig.

Og knapt har den unge duo udgivet EP’en ’Let’s pretend it’s a heart’ før de igen står klar med en ny udgivelse – denne gang deres debutalbum, der er produceret af den engelske top-producer Jonathan Quarmby (Primal Scream, Lewis Capaldi, Mew m.fl.).

Albummet er et af de mest spændende, danske debutalbum i dette årti og emmer af internationalt potentiale. Dynamiske og overlegne produktioner kulminerer med Lines eminente vokal, der bedst kan beskrives som et vokalmæssigt unikum i verdensklasse, og som med en elegant lethed og legesyghed manøvrerer lytteren igennem EmmaDops fantastiske univers.

På en scene er der skruet op for energiniveauet, der det til trods bibeholder en fantastisk inderlighed, og går rent ind hos publikum. Dette viste sig ved duoens optræden på SPOT-festival i 2021, hvor Gaffa således skrev:

”Alle tre musikere formår i den grad at komme ud over scenen. Især forsanger og guitarist springer rundt og har tydeligt en fest med hinanden. Det smitter af på publikum, som Line Søndergaard hurtigt charmerer sig ind på. Med cool selvsikkerhed er hun overalt på scenen.”

Med EmmaDop på scenen er man garanteret en gennemført koncertoplevelse, der sent går i glemmebogen.

Arrangøren oplyser

Eventuelle Covid-19 restriktioner vil blive efterlevet

Dørene åbner kl 19:00

Detaljer

Dato:
31 marts
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 100
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
31 marts
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 100
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps