Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Caper Clowns

7 maj // 20:00

- DKK 75

Caper Clowns aktuelle med nyt album – Abdicate The Throne
Mere vildt og kunstnerisk udfordrende end noget, der tidligere er set fra Caper Clowns. Abdicate The Throne indeholder både rock, pop, country, klassisk og alt, hvad der findes derimellem. Caper Clowns, som især er kendt fra radioen med numrene Pockets og The Way I Dream, vandt Årets Live Pris til Odense Live Prisen 2020 – en af de fire priser, som Odense Live Prisen uddeler. Odense Live Prisen er den største af sin art uden for hovedstaden!

Caper Clowns har omkring 300 større og mindre gigs i bagagen – de har bl.a. været supportband for Level 42 (UK), Lise Westzynthius, The Broken Beats, The Eclectic Moniker og The Crookes (UK) og de har spillet til flere Danmark Dejligst koncerter, Kirsebærfestivalen, Odense Havnekultur Festival m.f.. Det skal fremhæves, at Caper Clowns har spillet til IPO-Festival i Liverpool i 2017, 2018 og 2019. Festivalen foregår på The Cavern Club, hvor mere end 140 bands fra hele verden deltager. Caper Clowns skulle have været af sted igen i 2020, men festivalen blev aflyst pga. coronapandemien.

Caper Clowns er lidt af en familiesammenføring – der er far og søn, to brødre og en tilløber. Rick er søn af Henrik, der har været musiklærer for brødrene Peter og Christian, som Rick har gået i skole med. Henrik startede som afløser og hemmeligt medlem at Caper Clowns, da han efter eget udsagn, var en tand for gammel til besætningen. Efter et års tid, overbeviste de andre ham om, at han var uundværlig, da han er en fremragende musiker og ikke mindst ejede et lydstudie og en stor bil til at køre musikinstrumenter i! Rasmus, tilløberen, begyndte som trommeslager i Caper Clowns i 2018 efter at have tilbragt mange år hos Nordfyns Percussion, med hvem, han spillede koncerter i Japan og for det danske kongehus – Caper Clowns forventer at kunne trække på Rasmus` royale forbindelser i fremtiden! Der er mange kreative kræfter i Caper Clowns – selvom de kun er fem mand, er de fire forsangere, tre guitarister, to trommeslagere, en basist, to på keys, fem backingvokaler, tre på percussion, en på banjo, en på lapsteel guitar og fem sangskrivere, altså på scenen! I studiet spiller de hver især på en masse andet!

Arrangøren oplyser:
Eventuelle Covid-19 restriktioner vil blive overholdt

Dørene åbner kl 19:00

Detaljer

Dato:
7 maj
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 75
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
7 maj
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 75
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps