Indlæser Begivenheder

« All Events

Aufori support Martin Zeppelin

27 august // 20:00 - 22:00

- Gratis

KONCERTEN ER GRATIS

AUFORIs sange består af gennemtænkt og skrøbelig poesi, der indeholder sproglige billeder og samfundskritik. Sangene danner et frirum, hvor man kan reflektere over verden fremfor at bekymre sig om den – og det rum vil de gerne invitere andre med ind i. Lyrisk er sangene og deres tekstunivers et udtryk for en ærlig verdensbetragtning.

Genren er indie / singer-songwriter, og sangene bærer på en musikalsk ro og ømhed. Når du lytter til AUFORI, handler det om at lukke øjnene og svæve med ind i et poetiske univers, og lade tiden stå stille for en stund.

“Det gør ondt, på den der måde, hvor det løber dig ned ad ryggen med kuldegysninger, fordi stemme, klaverspil og guitarrytmer bare skaber den absolut mest perfekte lille boble af inderlighed, af nærvær og af ærlighed. Det er langt væk fra storladent i produktion, men i stedet småt og tæt på i lyden. Og det er fantastisk.”

Augusta Misha Glahn-Abrahamsen
Projektleder hos Karrierekanonen

Bandet har for nyligt deltaget i finalen hos DR og Bandakademiets og Smukfests ‘KarriereKanonen 2018’,

Links:

Spotify:

Instagram:
https://www.instagram.com/aufori/

SUPPORT: MARTIN ZEPPELIN

Martin Zeppelin er forsanger i Astronaut, som er anmelderroste for sine extravagante og meget udadvendte live shows. Men på denne aften har han tænkt sig at spille nogle af sangene fra sit kommende solo album ‘Tropenat’ i akustiske versioner.
Martin Zeppelin er uddannet fra konservatoriets sangskriverlinje, hvor han blandt andre har haft Peter Sommer, Poul Krebs og Teitur som lærere.
Om de nye dansksprogede sange fortæller han:

“I denne spøjse tid vi har haft på det seneste, er jeg begyndt at skrive sange på dansk for første gang. Det er ikke noget jeg havde forventet, for jeg synes alt plejer at komme ud på engelsk. Sangene er kommet i sit eget tempo, og nu har jeg lyst til at spille dem for nogen, selvom de ikke er udgivet endnu. Det bliver uden band-opsætning i denne omgang… Så lad os kalde det en lille test koncert.”

Praktisk:
Dørene åbner kl 19:00
Koncerten har gratis entré

Detaljer

Dato:
27 august
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1334931196682759

Detaljer

Dato:
27 august
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1334931196682759