Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Addisabababand

24 marts // 20:00

- DKK 125

AddisAbabaBand er et stort og ambitiøst orkester, der i over et årti har sat ild i dansegulvenemed intenst svingene funkmusik.
Bandet består af trommer, bas og percussion, der i sammenspil med guitar og orgel medsikkerhed får folk op af stolene. En knivskarp blæsersektion står i front, og med dennebesætning garanterer AddisAbabaBand en fest der varer hele natten.

Musikken skrives og arrangeres i fællesskab. Dette gør ADDISABABABAND til et fantastisk liveband, da 13 menneskers samlede input skaber en uimodståelig energi på scenen. Med improvisation som den bærende kraft skabes et rum, hvori alle kan danse væk sammen.

I 2019 udkom pladen II, som var den 2. studieplade i rækken af 4 udgivelser. Pladen har vundet statens kunstfonds pris for årets bedste musik, og er blevet indstillet til Carl Nielsen prisen. Derudover er ADDISABABABAND blevet nomineret til Årets Danske Rootsnavn ved DMA Roots 2020. Senest har bandet haft et samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra, der udmundende i en forrygende koncert til De Grimmeste Aftener, hvor de med 13 ekstra blæsere i ryggen leverede et vildt show for de talrige fremmødte gæster.

Arrangøren oplyser
Gældende C19 restriktioner overholdes

Dørene åbnes kl 19:00

Detaljer

Dato:
24 marts
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 125
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
24 marts
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 125
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps