Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ace Rosewall – Support: David Ralph (UK)

5 marts // 20:00 - 22:00

- DKK 75

”Er du vild med Ed Sheeran, så lyt lige her!” sådan skrev Karrierekanonen om den unge, danske London artist Ace Rosewall, der er vokset op lige her i Skanderborg. Efter 300 koncerter på Londons undergrundsmusikscene og 2 års pause på udgivelsesfronten står Ace nu klar med ny musik. Med singer/songwriter pop drevne produktioner, inspiration fra hiphop og 80’er synthpop tager Aces vokal og lyrik dig med på en rejse gennem livet i London.

Den unge danske singer/songwriter Ace Rosewall tog i 2017 sin guitar under armen og hoppede på et fly til London med ét mål: At bryde igennem på Londons musikscene og internationalt.

Utallige aftener og nætter til open mics på byens pubs og på gadehjørnet i Covent Garden med en åben guitarkasse på fortovet ledte til showcases på flere ikoniske og anerkendte spillesteder som CARGO, Notting Hill Arts Club og Sofar Sounds. Mere end 300 koncerter senere og med Abbey Road Studios Songwriting Masterclass i ryggen er Ace desuden blevet anbefalet af Karrierekanonen og tilføjet til Apple Music’s ”New Music Daily” og spillet i radioen både i Storbritannien og herhjemme.

Det er efterhånden et par år siden, at Ace sidst udgav original musik. Tiden har især været brugt på at kigge indad og udvikle hans egen unikke lyd, der er tidsløs og international. Mange timer er tilbragt i studiet i Mejlgade med producer Martin Kristensen (Polo Club, Dø Chef Dø) for at finde frem til en genre, der definerer Ace Rosewall som artist. Med inspiration fra hip-hop rytmer og 80’ernes synth pop, har musikken naturligvis stadigvæk rødder i den akustiske singer/songwriter pop. Lyrikken drager inspiration fra livet i den britiske hovedstad med alt fra forelskelse og hjertesorger til lange nætter og lyse morgener i Soho. Glæd dig til at høre ny musik fra en ung artist på Londons undergrundsmusikscene med internationalt potentiale.

”Hvis du er vild med Ed Sheeran, så lyt lige her!”
– Karrierekanonen (DK)

”The London-based Danish singer-songwriter has unleashed a slick pop cut infused with indie vibes throughout. […] sounds ready-made for radio with its mainstream appeal and its simplicity which allows Ace Rosewall’s voice and lyrics to shine.”
– DiscoverNÜ (UK)

”It brings about some stirrings of emotion in the listener […] It’s catchy and groovy and if you’re a fan of Ed Sheeran be sure to pick up this E.P.”
– The Median Man (UK)

Som support til koncerten medbringer Ace Rosewall den engelske singer/songwriter David Ralph. David’s musik er inspireret af navne som Finneas, Justin Vernon og Jon Bellion.

Detaljer

Dato:
5 marts
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 75
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
5 marts
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 75
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps