LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 27. jun 2016
Walthers holder sommerferie og åbner igen den 11. august - dog med en enkelt undtagelse.

Sommeren er over os, men vi har et enkelt stort event i ærmet - Summer Hangout 2016 den 15. juli bliver sommerens helt store dag for alle i Skanderborg, unge som voksne.

Vi rykker en eftermiddag i Byparken hvor vi indtager vandet og parken med sjove aktiviter. Læs meget mere om eventet herunder og selvfølgeligt åbner vi op om aftenen til stor fest, for dem der ikke kan få nok.

 

 

KOMMENDE KONCERTER // EVENTS

 

17/8 - 16:00 // 18 år & 2800 km vandret i USA - Gratis entré

En 18 årig kvindes soloeventyr igennem kernen af USA’s vestkyst’s natur og mennesker. 5 måneder i vindnæsset. 2800 kilometer, 3 par sko, 12 vabler og 1 tånegl senere, er hun nu ved at gå med samme hastighed som andre på gaden, og står klar til at dele sin historie denne eftermiddag på Walthers. 

 

19/8 - 21:00 // BasedBoys - Gratis entré

Med et repertoire bestående af energisk pop-house og flabede tekster har BasedBoys aka. Gizpræsidenterne erobret kvindehjerter på klubber og diskoteker overalt i Danmark. Der loves abefest og en garanti for et uforglemmeligt live-show.

 

20/8 - 20:00 // Stepp 2 - Gratis entré

Bandet præsenterer helt nye originale kompositioner skrevet over Eik Skaløes digte. Musikken krydres med anekdoter fra det turbulente 60'er miljø, hvori dansk rockhistories nok vigtigste album blev skrevet i.

 

1/9 - 20:00 // Kaare Norge - Billetter 150,- eksl. gebyr

Først og fremmest er Kaare Norge klassisk guitarist, men han er også optaget af den rytmiske musik og den spanske guirtar. Det har givet ham et bredt publikum, fyldte koncertsale samt medført 22 CD-udgivelser og mere end 3500 koncerter i ind- og udland.

 

4/9 - 13:00 // ABCD Rock for Børn - Gratis entré

60 minutters interaktivt rockshow rettet mod børn fra 3 til 15 år, og lavet så også de voksne gider være med. Omdrejningspunktet er et klassisk rockband, der spiller de "gode gamle” numre. Børnene kommer på scenen og spiller på instrumenterne, der synges, klappes og danses.

 

16/9 -20:00 // Gumbo Ya-Ya - Gratis entré

Bandnavnet er fællesbetegnelsen for seks århusianske musikere, der
med funky fornemmelse leverer et sandt musikalsk Mardi Gras på scenen.
Helt specielt for denne aften ,er besætningen udvidet med den meget anerkendte unge bluesguitarist, Frederik Tygesen

 

24/9 - 20:00 // SKO/TORP Billetter 250,- ekskl gebyr - UDSOLGT

Sko/Torp var et af 1990'ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause. Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. 

 

30/9 - 20:00 // BENAL - Billetter 75,- ekskl gebyr

Den danske duo, Benal, var i 2012 blandt finalisterne i DRs Karrierekanonen. Deres musik er basdrevet, elektronisk, poetisk, interessant og intelligent med uortodokse tekster i forhold til, hvad der ellers findes på rapscenen. De har udgivet 3 EP’er og albummet "Nu".

 

1/10 - 20:00 // Kristian Ufo Humaidan - Gratis entré

Kristian UFO Humaidan blander på sit seneste album, fra september 2015, rap med klassisk sangskriver tradition. Han har masser på hjerte og det leveres med indlevelse og nærvær, tilsat hiphop beats, live cello og klaver. 

Med sig har han Line Felding/cello, Michael Vitten/piano og tidligere rap-makker Jeppe Wahlstrøm (Yepha) på trommer. Et friskt og inspirerende indspark, med varme og dybde. 

 

12/10 - 20:00 // KREBSFALCH DUO - Billetter: 250,- eksl. gebyr - UDSOLGT

Et år med kæmpesucces afsluttes med en række intime koncerter rundt omkring i Danmark, og selvfølgeligt er Walthers Musikcafé med. Når de herre Krebs & Falch folder sig ud bliver det med begrænsede pladser, og det mest musikalsk intime du kan forestille dig.

 

15/10 - 20:00 // SUPERLOADER - Gratis entré

Tager du ind og ser SUPERLOADER, vil du få et yderst velspillet og energisk show. Du vil opleve en smittende glæde, spillelyst og velskrevede sange i særdeles høj kvalitet. Bandet spiller rock med et strejf af pop, og den gode melodi I højsædet.
.

 

20/10 - 20:00 // The Blue Van - Billetter 125,- ekskl gebyr

Efter en særdeles succesfuld jubilæumskoncert på Pumpehuset i april kan The Blue Van nu afsløre, at de tager rundt i hele DK til efteråret og holder jubilæumsfest for deres fans. Denne aften er Walthers rammen om dette internationale danske band!

 

21/10 - 20:00 // Michael Bladt - Gratis entré

Med en opvækst i Stilling og gymnasietiden i Skanderborg som afsæt, har Michael Bladt blandt andet spillet i det lokale bluesband Papa Blues “som vist aldrig er gået i opløsning” og et utal af andre lokale konstellationer gennem årene. Han er kendetegnet ved sit på samme tid melodiøse og virtuose spil.

 

12/11 - 20:00 // Niklas SchneidermannBilletter 100,- ekskl gebyr

Guitaristen Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer tager en musikalsk kolbøtte på sit første soloalbum, og det skal vi helt sikkert nyde på Walthers.