// Musikprogrammet på Walthers Musikcafe
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 10. jan 2018

Vores koncert kalender bugner altid af mange gratis aftener, men vælger du en af vores aftener med entre skal du være opmærksom på at det er billigst at købe billet i forsalg. Du er sikret billet og køber altid billetten 25,- billigere end i ved at handle i døren.

Samtidig giver vi rabat til unge under 18 år eller studerende med gyldigt studiekort. Typisk vil Ungdomsbilletten være til halv pris. Det fremgår af den aktuelle koncert på billetsiden.

Rigtig god jagt i vores arrangements kalender - Billetterne købes online via www.smukbillet.dk

JANUAR 2018

13/1 - 20:00 // Storro Blu

Storro Blu er en blues, rock, og jazz trio, fra Ry og omegn. De fokuserer på at spille musik, som følelsesmæssigt mærker en. De unge herrer har allerede stor erfaring og vi kan kun anbefale et lyt. De forsøger at kombinere det bedste fra Jazz, Blues, Hård og Klassisk Rock. I blandt deres idoler er Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Black Sabbath og mange flere.

 

24/1 - 22:00 // SOVEKONCERT - Trio Before

Denne onsdag kan du slumre hen til tonerne af musik. Tag dit liggeunderlag, sovepose eller tæppe med, vi nyder aftenens koncert liggende på gulvet foran scenen. 
Musikken er rolig og som skabt til at slappe af til. Ender du med at sove til næste morgen, så vækker vi dig med rundstykker og frisk kaffe kl 07:00.

 27/1 - 20:00 // Culture Connect presents Mambe & Danochilango

Sonic travellers, worthy citizens of the global village, their music travels through genres as diverse as Tribal, Kuduro, Dancehall, Hip Hop, Balkan and Cumbia but they prefer to call it “Ethnic-Bass”.  This duet with Latin roots and Scandinavian influence shows the newest mixtures of the world music.

FEBRUAR 2018

 3/2 - 11:00 // JazzJam v/ Jacob Venndt - Kom og spil med

I samarbejde med Skanderborg Jazzklub laver vi hver den 1. lørdag i måneden en JazzJam formiddag på Walthers. Forskellige gæstesolister inviteres med ind i varmen og dermed kan du kigge forbi til noget velspillende musik og nyde kaffen, eller ligefrem selv medvirke. Vel mødt til en festlig formiddag.


3/2 - 20:00 // Rammstein Jam - Billetter fra 25,-

Regn med, at det bliver fuld knald på, når de 6 musikere i Rammstein Jam går på scenen for at give deres version af den apokalyptiske musik fra det tyske tungrock-fænomen.

 

 8/2 - 20:00 // Lasse Vestergaard & Vestkys

Rå synthpop + håndlavet ambient singer/songwriter. I hver deres genre har to to artister gjort sig bemærkede og vi kan kun varmt anbefale at du kommer forbi denne aften.

 

9/2 - 20:00 // Marvelous Mosell - Billetter fra 50,-

Magisk, Mytisk, Mageløs-Tour - Marvelous Mosell og Tue Track er tilbage i Skanderborg. Det er tid til lækre moves og catchy clotches. Debutalbummet er landet i oktober 2017 og vi ser frem til at opleve holder fyre op under en fest.

 

 10/2 - 20:00 // Nordnordnord

Ført frem af en skræmmende fin vokal inviteres vi til en koncert fyldt med rolige og blide toner. En nærmest æterisk atmosfære ligger sig omkring gruppens musik, når de nærmest symfoniske komponeringer strømmer ud fra scenekanten.

 

15/2 -20:00 // Barrow

Denne folk/pop/americana kvartet leverer gennemspillet og høj klasse indenfor genren. Bandet har tidligere spillet hos os, og vi er nu glad for at give dem deres helt een aften. 

 

17/2 - 20:00 // Darling Don't Dance

Efter at have spillet support for Magtens Korridorer har bandet fået endnu mere live blod i årerne, og Darling Don’t Dance trækker på en masse grunge-referencer, og i deres lydbillede dyrker de støjrockens mange facetter. Så kom forbi til en fed rock aften på Walthers. 

 

22/2 - 20:00 // Skanderborg Kulturskole - D8 Musikskolernes Band Event

I samarbejde med Skanderborg Kulturskole afvikler vi denne aften en band konkurrence hvor vinderen kan spille sig videre til landsdelsfinale i Aarhus og muligvis hele vejen til SPOT festivalen i maj. 

 

24/2 - 20:00 // Esben Just & WonderBrazz Mardi Gras Esplosion - Billetter fra 75,-

En swingende New Orleans aften hvor Mardi Gras stemningen flyder ud af lokalet. Musikken leveres af Esben Just og Wonderbrazz - Vælger du maden med står den på Jambalaya af den helt autentiske stil med brød til.

KOMMENDE KONCERTER

 

9/3 - 20:00 // Carl Emil Petersen solo - Billetter fra 50,-

Carl Emil Petersen debuterede 5. oktober med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare.

 

17/3 - 20:00 // The Powls - UDSOLGT

Efter en lang og crazy periode med udsolgte huse, og The Powls som fanebærer af mottoet " Vi er det orkester, din mor advarede dig imod, og nu skal der sgu hammer på”, søger The Powls nu efter endnu højere tinder.

 

22/3 - 20:00 // SAVEUS - UDSOLGT

Saveus er netop blevet annonceret til Smukfest 2018, men vi kan godt begynde at glæde sig til marts 2018, hvor Martin Hedegaards anmelderroste og medrivende liveband indtager Walthers.

 

29/3 - 20:00 // Blues Beatles - Billetter fra 50,-

Brasilianske Blues Beatles har i løbet af 2017 fået stor opmærksomhed i hele verden, for deres helt egen unikke måde at fortolke Beatles hit med et twist af blues, hvilket betyder at de er helt/meget anderledes end de sædvanlige Beatles cover band.


12/4 - 20:00 // BarselonaBilletter fra 25,-

Barselona kigger tilbage på et ekstraordinært år med den nye single ’Et År’ der udkom d. 15. december – en single der opsummerer alle de oplevelser, drømme og indtryk som Rud, Rasmus og resten af Barselona har fået siden bandets start.

 

12/5 - 20:00 // Fribytterdrømme

Syrerockerne Fribytterdrømme har vind i sejlene. Efter deres anmelderroste album ’Superego’ fra foråret og en vellykket efterårsturné, hvor de bl.a. høstede 6 stjerner i Gaffa for åbningskoncerten, er det seks mand store orkester klar til tour,