// Musikprogrammet på Walthers Musikcafé
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 20. feb 2017
FEBRUAR 2017

 

23/2 - 20:00 // BISSE - Billetter 100,- ekskl. gebyr

Med sit seneste femte album på halvandet år ‘Højlandet’ har Bisse for længst berettiget sig til en plads i de danske musikhjerter. Bisse vil på ene hånd og med ordet i sin magt præsentere sangene fra 'Højlandet' og
blodtrilogien, men koncerten vil også byde på helt nye sange fra det kommende album.

 

24/2 - 20:00 // 808loveboys - Gratis entré

808loveboys er et spritnyt Hiphop-kollektiv, som består af fire 19-årige drenge. Blot 24 timer efter offentliggørelsen af deres første demo, blev de kåret som Ugens Kanon og fik sangen spillet på P3 og P6. Efter den succesfulde start, har de eksperimenteret med deres lyd, og deres debutalbum “Dedikeret Til S” er nu på gaden.

 

25/2 - 20:00 // APHYXION support Royal Deceit - Billetter 75,- ekskl. gebyr

De unge drenge, som kun er i starten af 20’erne, har allerede fået en del opmærksomhed efter deres koncerter på festivaler, såsom Wacken Open Air og Copenhell. De har turneret rundt i Europa og spillet sammen med anerkendte bands som Soilwork, Soulfly, Hatebreed og Hatesphere.

 

28/2 - 20:00 // Jens Rømer - Vin og Musik - Billetter 150,- ekskl gebyr

Foredragsarrangementet spiller på flere oplevelser og sanser: Vin, mad, musik, fortællinger om personlige oplevelser, økologi og biodynamik.
Det hele krydres med delikat livemusik fra guitaristen Finn Olafsson - én af leverandørerne til ”vinmusikken”.

MARTS 2017

 

2/3 - 20:00 // Aske Jacoby - Gratis entré

Aske Jacoby er en musikbegavelse ud over det sædvanlige. Udover at være en af dette lands absolut stærkeste og mest originale guitarister viser han også et stort og sjældent talent for sang og sangskrivning.

 

4/3 - 11:00 // Formiddagsjazz v/ Uffe Steen - Gratis entré

Den første lørdag i hver måned inviterer vi til jam med en anerkendt vært til at styre løjerne. Musikere fra Skanderborg Jazzklub støtter op og alle er velkomne til at nyde eller spille med.

 

4/3 - 20:00 // Kasja Vala - Billetter 50,- ekskl. gebyr

Kajsa Vala udgav i sommeren 2016 mini-albummet “Kajsa Vala”, som er indspillet dels i Nashville, og dels i hjembyen Aarhus med Dennis Ahlgren (Tina Dickow) bag pulten. Balladen Saint Cecilia fra albummet blev udvalgt som soundtrack til ungdomsfilmen “EN-TO-TRE-NU”, og singlen Trail of Hearts har fået en flot modtagelse på DR P4.

 

9/3 - 20:00 // Organic3 feat. Mathias Heise - AFLYST

Vi er desværre nødt til at aflyse denne koncert.

 

11/3 - 20:00 // Sonja Hald - Billetter 75,- ekskl. gebyr

Sonja Hald har droppet facaden. Har smidt sminke, jokes og parader ud af vinduet. Tilbage står fem gravalvorlige familiefædre. Det er folkrock som da mor røg pibe og far havde page, blandet op med alt hvad der er galt på internettet, ukuelig optimisme og bundløs gæld. 

 

15/3 - 20:00 // Late Night Jazz & Brætspilaften - Gratis entré

Vi nyder aftenkaffen i selskab med dygtige musikere fra Skanderborg Jazzklub, og de inviterer alle interessede til at spille med til disse aftener med Late Night Jazz. Brætspillene rulles frem - Kom og spil med!

16/3 - 20:00 // Jacob Dinesen - UDSOLGT

På utrolig kort tid har den 20 årige sanger/sangskriver slået sit navn fast. I adskillige uger har hans seneste hit ”Roll With Me” været den mest spillede sang på DR P4. Han er allerede ude med mere end 85 bookede koncerter i 2017 og interessen for hans stemme er allerede bred på musikblogs og nyhedsmedier. 

 

17/3 - 20:00 // Blue on Black Proudly Presents - Gratis entré

Programmet for denne aften har vi overladt til de lokale øvelokaler i Stilling - Blue on Black. Artisterne kommer senere. Følg med på Facebook for mere info.

 

24/3 - 20:00 // FREDAGSFEST - Partiet(S) support Skinny Skinz - Gratis entré

Partiet fra Jönköping er uden sammenligning Sveriges hotteste og mest omtalte reggaenavn netop nu. De har spillet 400 koncerter på de sidste 3 år, og er fuldt ud fortjent blevet hæsblæsende populære!

 

25/3 - 20:00 // Culture Connect Presents - Hudna feat. Disa - Gratis entré

Hudna er Danmarks svar på grænsebrydende kreativitet og musikalsk nytænkning. Ved at tage udgangspunkt i deres musikalske forskelligheder skaber Hudna ny lyd, som bedst kan beskrives som nyfortolkning af tyrkiske folkemelodier hybridiseret med nordisk folk og americana-psych rock.
APRIL 2017

 

1/4 - 11:00 // Formiddagsjazz v/ Martin Schack - Gratis entré

Den første lørdag i hver måned inviterer vi til jam med en anerkendt vært til at styre løjerne. Musikere fra Skanderborg Jazzklub støtter op og alle er velkomne til at nyde eller spille med.

 

1/4 - 20:00 // Shy Shy Shy - Gratis entré

Her er varme, omfavnende synthesizere, et pulserende beat og kantede, stramme guitarriffs. Dette forenes af to skønne, tilbagelænede vokaler, der flyder ovenpå musikken. Shy Shy Shy er blevet store i den danske undergrund og leverer en kraftfuld liveoptræden med stort musikalsk overskud og nærvær.

 

6/4 - 20:00 // SUNDAYS support White Flag Harmonies - Gratis entré

Nerve, intensitet og nøgenhed de nøgleord som lader sig manifestere i den 28-årige sangskriver Magnus Jacobsens univers, og med en livebesætning der byder på oceaner af kor og simple, organiske instrumenteringe er det en klar intens oplevelse.

 

7/4 - 20:00 // Fredagsfest - THANKS - Billetter 30,- ekskl. gebyr

THANKS udspringer af popbandet Alphabeat, og de to gange Anders debuterede dette forår med singlen ’Dizzy’, som opnåede stor international omtale. Denne aften vil den dansable duo smide den og endnu flere sprøde vibes over dansegulvet.

 

8/4 - 20:00 // Swinging Dixies - Gratis entré

The Swinging Dixies – rockabilly, swing, rock n’ roll & country fra dengang rockmusikken blev sat i verden. En aften med gang i bassen og tre musikere der efterhånden har spillet i mange år rundt om Skanderborg - Kom forbi - Der er lagt op til fest.

 

12/4 - 20:00 // Late Night Jazz & Brætspilaften - Gratis entré

Vi nyder aftenkaffen i selskab med dygtige musikere fra Skanderborg Jazzklub, og de inviterer alle interessede til at spille med til disse aftener med Late Night Jazz. Brætspillene rulles frem - Kom og spil med!

 

13/4 - 20:00 - Culture Connect presents - Astrakan Projects(F) - Gratis entré

Astrakan Project's musik blev skabt tilbage i 2009, et sted mellem Britanny i Frankrig og Istanbul i Tyrkiet. Duoen medbringer spor i musikken fra begge lande og leverer ældre sange blandet med tyrkiske instrumenter. 

 

14/4 - 20:00 // Rasmus Matthiesen - Gratis entré

Dansksproget rock- og folkmusik med tråde til navne som Peter Sommer, Niels Skousen og C.V. Jørgensen. Med vedkommende tekster og fingeren på pulsen af sin generation, har Rasmus siden udgivelsen af singlerne ”ØSTJYLLAND” og ”FRIE VALG”, som fik radioairplay på P4 og P6, spillet koncerter over det meste af landet.

 

20/4 - 20:00 // Hjalmer - Billetter 50,- ekskl. gebyr

Nyt stjerneskud på den danske stjernehimmel. Glæd dig til sange med udgangspunkt i den klassiske singer/songwriter tradition, tilført et elegant popunivers.

 

21/4 - 20:00 // PRØVESHOW - Jan Hellesøe - Billetter 150 ekskl. gebyr

Prøveshow med Manipulator og hypnotisør Jan Hellesøe. Oplev én af Danmarks dygtigste og mest fremtrædende manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe når han afprøver nye ideer og eksperimenter foran et live publikum.

 

22/4 - 20:00 // ORA præsenterer - Royal Deceit & SVRL - Gratis entré

Metal for en aften! Royal Deceit er lokale og spiller allerede for anden gang på Walthers. Kom forbi og nyd det hele gratis. En aften hvor vi tager del i band-udvelsklingsprogrammet Plekter, arrangeret af ORA

27/4 - 20:00 // Dør nr. 13 - Billetter 75,- ekskl. gebyr

Dør nr. 13 er en dansk rockgruppe opkaldt efter en makaber Tivoli forlystelse fra 90 ́erne. Gruppen blander frit dyster postpunk med snerrende rock og rul og fængende guitarpop. Fra desperate støjudladninger til følsomme ballader. Som en B-films horrorversion af et Østtysk schlager orkester. Tindrende. Mørkt. Beskidt og forførende

 

29/4 - 20:00 // Red Warszawa - Billetter 100,- ekskl. gebyr

De spiller, hvad de selv kalder polsk punk med fængende og humoristiske tekster. Bandets navn er sammensat af det danske navn for Polens hovedstad samt betegnelsen for Polens politiske standpunkt på daværende tidspunkt

Kommende koncerter

 

13/5 - Pharfar & Kaka - Billetter fra 75,- ekskl. gebyr

Vi får vi æren af at høre Danmarks største reggea - og dancehall-producer også kaldt Pharfar indtager scenen sammen med Kaka. De vil sørger for en fest på dansegulvet når vi får en perlerække af hits! Der må danses!

 

27/5 - 20:00 // Peter Belli - Billetter 250,- ekskl. gebyr

Siden dengang i 60erne, hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums og sidste tour er nu igang - Walthers er stolt af at præsentere en levende legende.

 

17/6 - 20:00 // Bjonko - Gratis entré

Bjonko optræder med ægte Balkan Beats og med en nutidig urban moderne sound. Bosat i Danmark, har Bjonko været frontfigur på den nordiske balkanbeat scene i mere end et årti. Vi får også nyt musik fra Bjonkos nyeste album, Army of Believers.