// Musikprogrammet på Walthers Musikcafé
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 19. apr 2017

Vores koncert kalender bugner altid af mange gratis aftener, men vælger du en af vores aftener med entre skal du være opmærksom på at det er billigst at købe billet i forsalg. Du er sikret billet og køber altid billetten 25,- billigere end i ved at handle i døren.

Rigtig god jagt i vores arrangements kalender

APRIL 2017

 

20/4 - 20:00 // Hjalmer - Billetter 50,- i forsalg

Nyt stjerneskud på den danske stjernehimmel. Glæd dig til sange med udgangspunkt i den klassiske singer/songwriter tradition, tilført et elegant popunivers.

 

21/4 - 20:00 // PRØVESHOW - Jan Hellesøe - UDSOLGT

Prøveshow med Manipulator og hypnotisør Jan Hellesøe. Oplev én af Danmarks dygtigste og mest fremtrædende manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe når han afprøver nye ideer og eksperimenter foran et live publikum.

 

22/4 - 20:00 // ORA præsenterer - Royal Deceit & SVRL - Gratis entré

Metal for en aften! Royal Deceit er lokale og spiller allerede for anden gang på Walthers. Kom forbi og nyd det hele gratis. En aften hvor vi tager del i band-udvelsklingsprogrammet Plekter, arrangeret af ORA

27/4 - 20:00 // Dør nr. 13 - Billetter 75,- i forsalg

Dør nr. 13 er en dansk rockgruppe opkaldt efter en makaber Tivoli forlystelse fra 90 ́erne. Gruppen blander frit dyster postpunk med snerrende rock og rul og fængende guitarpop. Fra desperate støjudladninger til følsomme ballader. Som en B-films horrorversion af et Østtysk schlager orkester. Tindrende. Mørkt. Beskidt og forførende

 

29/4 - 20:00 // Red Warszawa - Billetter 100,- i forsalg

De spiller, hvad de selv kalder polsk punk med fængende og humoristiske tekster. Bandets navn er sammensat af det danske navn for Polens hovedstad samt betegnelsen for Polens politiske standpunkt på daværende tidspunkt

Kommende koncerter

 

9/5 -  GINTBERG & VENNER ...øver show - UDSOLGT

Som et led i forberedelserne til det næste store one-man show øver Jan sig gerne foran levende mennesker. Det kunne være dig? Foruden uprøvede jokes har Jan en sjov ven eller 2 med sig… Tør du tage chancen? Så kom og se hvor håbløst langt han er fra målet. 

 

10/5 -  Ekstra aften! - GINTBERG & VENNER ...øver show - UDSOLGT

Som et led i forberedelserne til det næste store one-man show øver Jan sig gerne foran levende mennesker. Det kunne være dig? Foruden uprøvede jokes har Jan en sjov ven eller 2 med sig… Tør du tage chancen? Så kom og se hvor håbløst langt han er fra målet. 

 

13/5 - Pharfar & Kaka - Billetter fra 75,- i forsalg

Vi får vi æren af at høre Danmarks største reggea - og dancehall-producer også kaldt Pharfar indtager scenen sammen med Kaka. De vil sørger for en fest på dansegulvet når vi får en perlerække af hits! Der må danses!

 

27/5 - 20:00 // Peter Belli - Billetter 250,- i forsalg

Siden dengang i 60erne, hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums og sidste tour er nu igang - Walthers er stolt af at præsentere en levende legende.

 

17/6 - 20:00 // Bjonko - Gratis entré

Bjonko optræder med ægte Balkan Beats og med en nutidig urban moderne sound. Bosat i Danmark, har Bjonko været frontfigur på den nordiske balkanbeat scene i mere end et årti. Vi får også nyt musik fra Bjonkos nyeste album, Army of Believers.