// Musikprogrammet på Walthers Musikcafe
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 17. mar 2018

Vores koncert kalender bugner altid af mange gratis aftener, men vælger du en af vores aftener med entre, skal du være opmærksom på at det er billigst at købe billet i forsalg. Du er sikret billet og køber altid billetten 25,- billigere end i ved at handle i døren.

Samtidig giver vi rabat til unge under 18 år eller studerende med gyldigt studiekort. Typisk vil Ungdomsbilletten være til halv pris. Det fremgår af den aktuelle koncert på billetsiden. Om billetter og rabatter generelt

Rigtig god jagt i vores arrangements kalender - Billetterne købes online via www.smukbillet.dk

MARTS 2018

 

17/3 - 20:00 // The Powls - UDSOLGT

Efter en lang og crazy periode med udsolgte huse, og The Powls som fanebærer af mottoet " Vi er det orkester, din mor advarede dig imod, og nu skal der sgu hammer på”, søger The Powls nu efter endnu højere tinder.

 

18/3 - 19:00 // Don Diablo - A Better Future Tour - UDSOLGT

Kicking off on 7th March and running right through until the end of the month, Don will be touring across Europe, playing a selection of key venues for free, with all ticket revenue donated to the KWF, Dutch Cancer & Society.

 

22/3 - 20:00 // SAVEUS - UDSOLGT

Saveus er netop blevet annonceret til Smukfest 2018, men vi kan godt begynde at glæde sig til marts 2018, hvor Martin Hedegaards anmelderroste og medrivende liveband indtager Walthers.

 

29/3 - 20:00 // Blues Beatles - Billetter fra 50,-

Brasilianske Blues Beatles har i løbet af 2017 fået stor opmærksomhed i hele verden, for deres helt egen unikke måde at fortolke Beatles hit med et twist af blues, hvilket betyder at de er helt/meget anderledes end de sædvanlige Beatles cover band.

APRIL 2018

7/4 - 11:00 // Jazz Jam v/ Roger Neumann

En gang hver måned - Altid den første lørdag, mødes byens jazzmusikere på Walthers og jammer med en professionel vært. Vi lover en hyggelig formiddag med god musik. Om du bare vil nyde eller selv kommer og spiller med er helt op til dig. Velmødt til en hyggelig formiddag på Walthers

 

7/4 - 20:00 // Creedence Clearwater Repeated - Billetter fra 50,-

Oplev den fantastiske stemning fra sumprockens fødsel i 60'erne, og "lyden" af det karismatiske Rockband Creedence Clearwater Repeated. I sandhed en coverkoncert der trækker os tilbage til rødderne og far eller farfars pladesamling. 


12/4 - 20:00 // BarselonaBilletter fra 25,-

Barselona kigger tilbage på et ekstraordinært år med den nye single ’Et År’ der udkom d. 15. december – en single der opsummerer alle de oplevelser, drømme og indtryk som Rud, Rasmus og resten af Barselona har fået siden bandets start.

 

14/4 - 20:00 // Velour

Bandet inviterer lytterne ind i et rum, hvor der både plads til at slappe godt og grundigt af og svinge hofterne, mens man lader sig forføre af det bløde stof, der er Velour. Genren er slacker rock/pop og byder alt fra catchy ørehængere til dybfølte sange om kærlighed. 

 

20/4 - 20:00 // BENAL - Billetter fra 75,-

Hiphop-duoen Benal tager på en tour og rammer også Walthers, med deres nye album ‘Hvis det virkelig er vigtigt’ under armen. “Vi har et behov for at se hvad de laver derude”, siger frontmand Benjamin. “Vi vil gerne helt tæt på den lille lytter.

 

21/4 - 20:00 // Espichicoque

Her er der ingen backtracks, laptops og autotune. Det er så ægte, som det kan blive, og Espichicoque både synger og styrer trommerne så overlegent, at hun allerede fra første beat har publikum i sin hule hånd.

 

27/4 - 20:00 // Megabody & Schneidermann - Billetter fra 100,-

Niklas Schneidermann står nu for første gang alene i front for musik med tekster på dette satans svære sprog, vi kalder dansk. Teksterne til tre af de fire sange er skrevet i samarbejde med Steffen Brandt. Ja, dén Steffen Brandt. Det er de ikke nødvendigvis blevet dårligere af

28/4 - 20:00 //  Plekter - Maggies View & Döttir

Maggies View spiller original musik, hvor Tanja Maggies tekstmateriale har været grundlaget for det musikalske samarbejde.Genren kan betegnes som støvet rock med en sensuel, melodisk undertone. færøske Dóttir leverer alternativ nordisk rock, som af forunderlige og uventede veje tager lytteren på en melankolsk og poetisk rejse mod nord

MAJ 2018

 

3/5 - 20:00 // Sylvester Larsen & Nåleøjet

Sylvester & Nåleøjet udgav i slutningen af 2017 singlen “Det Vilde Vest”.
Musikken er hårdtpumpet, elektronisk og har et medrivende dansevenligt “hook”. Med en skarp tunge, sættes den amerikanske drøm på prøve - i det live-reality-show vi kender som USA.

5/5 - 11:00 // Jazz Jam v/ Jakob Venndt

En gang hver måned - Altid den første lørdag, mødes byens jazzmusikere på Walthers og jammer med en professionel vært. Vi lover en hyggelig formiddag med god musik. Om du bare vil nyde eller selv kommer og spiller med er helt op til dig. Velmødt til en hyggelig formiddag på Walthers

 

12/5 - 20:00 // Fribytterdrømme

Syrerockerne Fribytterdrømme har vind i sejlene. Efter deres anmelderroste album ’Superego’ fra foråret og en vellykket efterårsturné, hvor de bl.a. høstede 6 stjerner i Gaffa for åbningskoncerten, er det seks mand store orkester klar til tour, 

25/5 - 20:00 // The Powls - EKSTRA KONCERT

Efter en lang og crazy periode med udsolgte huse, og The Powls som fanebærer af mottoet " Vi er det orkester, din mor advarede dig imod, og nu skal der sgu hammer på”, søger The Powls nu efter endnu højere tinder.

KOMMENDE KONCERTER

 

21/9 - 20:00 // Soleima - Billetter fra 100,-

Soleima er navnet på den danske sangerinde og sangskriver, der i løbet af det sidste år har fået både hjemlandet ogomverdenen til at spidse ører. Hun er på alle måder sin egen artist med et stærkt D.I.Y.-gén, der placerer hende i popmusikkens yderkant. Universet er underspillet og befinder sig i grænselandet mellem melankoli og håb.

 

18/10 - 20:00 // SP, Just & Frost - Billetter fra 75,-

Efter mange års pause, er De Tre Musketerer ud i svedig “New Orleans-stemning” atter samlet for at dyrke deres store passion og fælles musikinteresse. De tre herrer, Søren Frost, “SP” Henrik Schou Poulsen og Esben Just, har ikke ligget på den lade side i den lange pause.