// Musikprogrammet på Walthers Musikcafé
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 23. mar 2017

Vores koncert kalender bugner altid af mange gratis aftener, men vælger du en af vores aftener med entre skal du være opmærksom på at det er billigst at købe billet i forsalg. Du er sikret billet og køber altid billetten 25,- billigere end i ved at handle i døren.

Rigtig god jagt i vores arrangements kalender

MARTS 2017

 

24/3 - 20:00 // FREDAGSFEST - Partiet(S) support Skinny Skinz - Gratis entré

Partiet fra Jönköping er uden sammenligning Sveriges hotteste og mest omtalte reggaenavn netop nu. De har spillet 400 koncerter på de sidste 3 år, og er fuldt ud fortjent blevet hæsblæsende populære!

 

25/3 - 20:00 // Culture Connect Presents - Hudna feat. Disa - Gratis entré

Hudna er Danmarks svar på grænsebrydende kreativitet og musikalsk nytænkning. Ved at tage udgangspunkt i deres musikalske forskelligheder skaber Hudna ny lyd, som bedst kan beskrives som nyfortolkning af tyrkiske folkemelodier hybridiseret med nordisk folk og americana-psych rock.

 

30/3 - 20:00 // M.E.T.A - Gratis entré

Kort sagt er M.E.T.A et fantastisk eksempel på, hvad der kan ske, når man tager lidt af det hele, koger det op, og lader det udfolde sig. Det er dramatisk, elektronisk popmusik - gennemsyret af et ønske om at bringe elementer fra alle verdens kulturer ind i den skandinaviske melankoli.

APRIL 2017

 

1/4 - 11:00 // Formiddagsjazz v/ Martin Schack - Gratis entré

Den første lørdag i hver måned inviterer vi til jam med en anerkendt vært til at styre løjerne. Musikere fra Skanderborg Jazzklub støtter op og alle er velkomne til at nyde eller spille med.

 

1/4 - 20:00 // Shy Shy Shy - Gratis entré

Her er varme, omfavnende synthesizere, et pulserende beat og kantede, stramme guitarriffs. Dette forenes af to skønne, tilbagelænede vokaler, der flyder ovenpå musikken. Shy Shy Shy er blevet store i den danske undergrund og leverer en kraftfuld liveoptræden med stort musikalsk overskud og nærvær.

 

6/4 - 20:00 // SUNDAYS support White Flag Harmonies - Gratis entré

Nerve, intensitet og nøgenhed de nøgleord som lader sig manifestere i den 28-årige sangskriver Magnus Jacobsens univers, og med en livebesætning der byder på oceaner af kor og simple, organiske instrumenteringe er det en klar intens oplevelse.

 

7/4 - 20:00 // Fredagsfest - THANKS - Billetter 30,- i forsalg

THANKS udspringer af popbandet Alphabeat, og de to gange Anders debuterede dette forår med singlen ’Dizzy’, som opnåede stor international omtale. Denne aften vil den dansable duo smide den og endnu flere sprøde vibes over dansegulvet.

 

8/4 - 20:00 // Swinging Dixies - Gratis entré

The Swinging Dixies – rockabilly, swing, rock n’ roll & country fra dengang rockmusikken blev sat i verden. En aften med gang i bassen og tre musikere der efterhånden har spillet i mange år rundt om Skanderborg - Kom forbi - Der er lagt op til fest.

 

12/4 - 20:00 // Late Night Jazz & Brætspilaften - Gratis entré

Vi nyder aftenkaffen i selskab med dygtige musikere fra Skanderborg Jazzklub, og de inviterer alle interessede til at spille med til disse aftener med Late Night Jazz. Brætspillene rulles frem - Kom og spil med!

 

13/4 - 20:00 - Culture Connect presents - Astrakan Projects(F) - Gratis entré

Astrakan Project's musik blev skabt tilbage i 2009, et sted mellem Britanny i Frankrig og Istanbul i Tyrkiet. Duoen medbringer spor i musikken fra begge lande og leverer ældre sange blandet med tyrkiske instrumenter. 

 

14/4 - 20:00 // Rasmus Matthiesen - Gratis entré

Dansksproget rock- og folkmusik med tråde til navne som Peter Sommer, Niels Skousen og C.V. Jørgensen. Med vedkommende tekster og fingeren på pulsen af sin generation, har Rasmus siden udgivelsen af singlerne ”ØSTJYLLAND” og ”FRIE VALG”, som fik radioairplay på P4 og P6, spillet koncerter over det meste af landet.

 

20/4 - 20:00 // Hjalmer - Billetter 50,- i forsalg

Nyt stjerneskud på den danske stjernehimmel. Glæd dig til sange med udgangspunkt i den klassiske singer/songwriter tradition, tilført et elegant popunivers.

 

21/4 - 20:00 // PRØVESHOW - Jan Hellesøe - UDSOLGT

Prøveshow med Manipulator og hypnotisør Jan Hellesøe. Oplev én af Danmarks dygtigste og mest fremtrædende manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe når han afprøver nye ideer og eksperimenter foran et live publikum.

 

22/4 - 20:00 // ORA præsenterer - Royal Deceit & SVRL - Gratis entré

Metal for en aften! Royal Deceit er lokale og spiller allerede for anden gang på Walthers. Kom forbi og nyd det hele gratis. En aften hvor vi tager del i band-udvelsklingsprogrammet Plekter, arrangeret af ORA

27/4 - 20:00 // Dør nr. 13 - Billetter 75,- i forsalg

Dør nr. 13 er en dansk rockgruppe opkaldt efter en makaber Tivoli forlystelse fra 90 ́erne. Gruppen blander frit dyster postpunk med snerrende rock og rul og fængende guitarpop. Fra desperate støjudladninger til følsomme ballader. Som en B-films horrorversion af et Østtysk schlager orkester. Tindrende. Mørkt. Beskidt og forførende

 

29/4 - 20:00 // Red Warszawa - Billetter 100,- i forsalg

De spiller, hvad de selv kalder polsk punk med fængende og humoristiske tekster. Bandets navn er sammensat af det danske navn for Polens hovedstad samt betegnelsen for Polens politiske standpunkt på daværende tidspunkt

Kommende koncerter

 

9/5 -  GINTBERG & VENNER ...øver show - UDSOLGT

Som et led i forberedelserne til det næste store one-man show øver Jan sig gerne foran levende mennesker. Det kunne være dig? Foruden uprøvede jokes har Jan en sjov ven eller 2 med sig… Tør du tage chancen? Så kom og se hvor håbløst langt han er fra målet. 

 

10/5 -  Ekstra aften! - GINTBERG & VENNER ...øver show - UDSOLGT

Som et led i forberedelserne til det næste store one-man show øver Jan sig gerne foran levende mennesker. Det kunne være dig? Foruden uprøvede jokes har Jan en sjov ven eller 2 med sig… Tør du tage chancen? Så kom og se hvor håbløst langt han er fra målet. 

 

13/5 - Pharfar & Kaka - Billetter fra 75,- i forsalg

Vi får vi æren af at høre Danmarks største reggea - og dancehall-producer også kaldt Pharfar indtager scenen sammen med Kaka. De vil sørger for en fest på dansegulvet når vi får en perlerække af hits! Der må danses!

 

27/5 - 20:00 // Peter Belli - Billetter 250,- i forsalg

Siden dengang i 60erne, hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums og sidste tour er nu igang - Walthers er stolt af at præsentere en levende legende.

 

17/6 - 20:00 // Bjonko - Gratis entré

Bjonko optræder med ægte Balkan Beats og med en nutidig urban moderne sound. Bosat i Danmark, har Bjonko været frontfigur på den nordiske balkanbeat scene i mere end et årti. Vi får også nyt musik fra Bjonkos nyeste album, Army of Believers.