// Musikprogrammet på Walthers Musikcafe
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 19. jul 2017

Vores koncert kalender bugner altid af mange gratis aftener, men vælger du en af vores aftener med entre skal du være opmærksom på at det er billigst at købe billet i forsalg. Du er sikret billet og køber altid billetten 25,- billigere end i ved at handle i døren.

Rigtig god jagt i vores arrangements kalender - Billetterne købes online via www.smukbillet.dk

JULI / AUGUST 2017

Walthers har givet sine frivillige "sommerferie" så de kan hjælpe i skoven og nyde nogle dage med sol på kroppen. Derfor er Walthers lukket frem til den 3. august 2017 hvor vi begynder salget af de populære 8660/Skanderborg-armbånd.

Læs mere om armbåndene og kig frem i vores musikkalender som allerede nu bugner af gode tilbud i det næste halve år.

Rigtig god sommer fra alle os på Walthers.

 

3/8 - 14:00 // Åbner for salg af Skanderborg armbånd

Fra denne dag kan du erhverve dig dit Skanderborg-armbånd til Smukfest. Læs mere om detaljerne ved at klikke dig frem på linket.

 

23/8 - 20:00 // Hugo Helmig - Billetter 100,- i forsalg

Det er en flyvende start, den unge Hugo Helmig har fået. Debutsinglen ’Please Don’t Lie’, røg direkte ind som P3 Uundgåelige og han har allerde udsolgt sin første koncert i Aarhus.

SEPTEMBER 2017

 

2/9 - 11:00 // JazzJam - Gratis entré

Vi hygger med lokale musikere og du skal være mere end velkommen til at jamme med. Det er Skanderborg Jazzklub der er inviterer indenfor og disse formiddage inviterer vi en gæstemusiker med. Hvem er endnu en overraskelse.

 

2/9 - 20:00 // In Lonely Majesty - Billetter 100,- i forsalg

In Lonely Majesty har rødder i Skanderborg og deres musik flyver frem i hele landet, ja hele verden - Senest med en stor opvarmningstour for Carpark North og en topplacering på hitlisterne i det sydlige Europa. 

 

14/9 - 20:00 // Nalle & His Crazy Diamonds feat. Søren Rislund - Billetter 100,- i forsalg

Der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, som den danske blues-scene har at byde på. De fire herre leverer en aften ud over det sædvanlige, så forspild ikke chancen.

 

21/9 - 20:00 // PALA + Eirene - Billetter fra 25,- i forsalg

PALA: Forsanger Søren Ulsig besidder en vokal der, ved første lyt, synes at tilhøre en aldrende, sølvrævet crooner og ikke en 24-årig ung mand. EIRENE: Den aarhusianske trio EIRENE, bestående af forsanger Kristian Kolby, Sebastian Vistisen på synths og trommeslager Klaus Ager.

 

23/9 - 20:00 // Cousin - Gratis entré

Målet er at gøre boksen man kalder popmusik en lille smule
større. Den melodiske kerne er pop - men den musikalske indpakning søger at udfordre mainstream pop-lyden. Det har skabt røre i den danske undergrund. 

 

 

30/9 - 20:00 // Mads Mathias Quartet - Billetter fra 75,- i forsalg

Allerede lidt af en stjerne er Mads Mathias. En crooner og multi-instrumentalist, der har erobret hjertet hos musikelskere over hele verden.

OKTOBER 2017

 

5/10 - 20:00 // TÅRN - Billetter fra 50,- i forsalg

Tårn er vokset som liveband i løbet af det sidste år, og hvor såvel det musikalske udtryk og den selvsikre sceneoptræden viser et band med pondus og format

 

6/10 - 20:00 // MARWAN - Billetter fra 75,- i forsalg

Når historien om dansk hiphop skal skrives, får Marwan sit eget kapitel. Få rappere har skildret livets kontraster og skyggesider så medrivende, samtidig med at bibeholde en nerve og ægthed.

 

7/10 - 11:00 // JazzJam - Gratis entré

Vi hygger med lokale musikere og du skal være mere end velkommen til at jamme med. Det er Skanderborg Jazzklub der er inviterer indenfor og disse formiddage inviterer vi en gæstemusiker med. Hvem er endnu en overraskelse.

 

7/10 - 20:00 // FREDAG - Gratis entré

Det er anden gang vi skal feste med dette skønne band, som har fundet sin hjemmebane i en 90’er inspireret poplyd. Musikerne tæller sanger Lisa Desirée, sangskriver og guitarist Jeppe Bai og producer og bassist Jesper Ormstrup. 

 

12/10 - 20:00 // Louise Dubiel - Gratis entré

Hendes charmerende publikumstække har fået hende op på alle de største og mindste danske scener. Hun har opvarmet for navne som Rasmus Seebach, Turboweekend og Anne Linnet. Louise skriver al sin musik selv og kalder det glad, skæv pop med finurlige tekster på dansk.

 

13/10 - 19:00 // LiB Fest - Entré

Traditionen tro markererer vi afslutningen på STX Skanderborgs projektuge med Leg i Bolivia som omdrejningspunkt. Entreen på denne aften går ubeskæret til projektet.

 

14/10 - 20:00 // Mr. Jack & The Daniels - Billetter 100,- i forsalg

Mr. Jack and the Daniels blev etableret i april måned 1990. Første møde fandt sted i det gode gamle øvelokale på Møllegade i Skanderborg, hvor også andre senere store stjerner har trådt deres første musikalske barnesko.


19/10 - 20:00 // Virgin Suicide - Gratis entré

Virgin Suicide betegner selv deres lyd som 'dark romantic' og nævner shoegaze-pionerer som My Bloody Valentine og Slowdive samt Suede-albummet 'Dog Man Star' blandt inspirationskilderne.

 

20/10 - 19:00 // Oktoberfest

Vi siger langbord, store fadøl og alt godt på tysk! Mere info som vi kommer tættere på.

 

21/10 - 20:00 // The Chairman - Gratis entré

The Chairmans alt-pop univers er melodramatisk, storslået og mørkt. Igennem perioder med depression og behov for at skærme sig fra omverdenen, har Lucas fundet veje ud igen gennem selvpåførte terapeutiske tæsk, som manifesterer sig i hans sange. 

 

28/10 - 20:00 // Fribytterdrømme - Billetter fra 25,- i forsalg

Det syv mand store band har gennem de seneste par år gjort sig stærkt bemærket med deres ekstremt medrivende og euforiske koncerter – og bevist, at de er et af Danmarks absolut bedste live-navne.

NOVEMBER 2017

 

1/11 - 20:00 // Mathilde Falch - Gratis entré

Med sange om relationer, massemennesket, afhængighed, kærlighed, tilgivelse og savn viser 25-årige Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Med sig en kærlighed, der er større til rock end til pop er hun stadig en sjælden fugl i sin generation.

 

2/11 - 20:00 // Dúné - Akustisk koncert, forsalg 250,- - UDSOLGT

”Som supplement til vores eksplosive rock koncerter er disse “stripped down” koncerter en efterhånden fast del af vores virke som live band. De giver en anden intimitet med publikum at møde dem i øjenhøjde, bruge tid på at fortælle historieerne bag sangende og spille dem i nedtonede arrangementer" - Mathias Kolstrup 

NOVEMBER 2017

 

3/11 - 11:00 // JazzJam - Gratis entré

Vi hygger med lokale musikere og du skal være mere end velkommen til at jamme med. Det er Skanderborg Jazzklub der er inviterer indenfor og disse formiddage inviterer vi en gæstemusiker med. Hvem er endnu en overraskelse.

 

8/11 - 20:00 // Kommunal debataften - Gratis entré

Vi inviterer byens lokale toppolitikere på en snak om de lokale udfordringer. Der bliver tale om en paneldebat med en repræsentant fra hvert parti efter retfærdig og stram tidsplan. Kom forbi og tag stilling inden lokaldemokratiets festdag.

 

10/11 - 20:00 // Humørekspressen - Entré

Forestil dig lyden af Jukeboks, brunt bodega, skummende øl, livets glæder og sorger fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere, så har du en ide om hvad Humørekspressen er. 

 

11/11 - 20:00 // Plekter - Gratis entré

Plekter er ORAs bandudvekslings-tour, som skal booste den danske musikscene og sende de mange talentfulde vækstlagsbands og -solister rundt i landet.

 

 

18/11 - 20:00 // Noréll - Gratis entré

Noréll styrer poppen i en drastisk ny retning. Bygget op omkring sangerinde Marie Louise Perssons stærke vokal, står en stram alt-pop produktion af Viktor Hagner og Nichlas Malling, som trækker på inspiration fra blandt andet Chicago-house og hiphop

 

23/11 - 20:00 // Siamese + H.E.R.O - Gratis entré

Det banebrydende rockband SIAMESE gjorde indtryk med deres andet album Breate:See:Move. Et album som fik mange positive anmeldelser fra hele verdenen, herunder blev de rost af GAFFA, for årets bedste rockalbum. 

 

24/11 - 20:00 // Hun Solo - Billetter fra 100,- i forslag,-

Med Sys Bjerre, Mendoza, Cajsa Siik, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi. Konceptet er sat i søen med ønske om at sætte spot på flere af de mange kompetente og interessante kvindelige kunstnere, der findes i musiklandskabet.