// Musikprogrammet på Walthers Musikcafe
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 10. nov 2017

Vores koncert kalender bugner altid af mange gratis aftener, men vælger du en af vores aftener med entre skal du være opmærksom på at det er billigst at købe billet i forsalg. Du er sikret billet og køber altid billetten 25,- billigere end i ved at handle i døren.

Samtidig giver vi rabat til unge under 18 år eller studerende med gyldigt studiekort. Typisk vil Ungdomsbilletten være til halv pris. Det fremgår af den aktuelle koncert på billetsiden.

Rigtig god jagt i vores arrangements kalender - Billetterne købes online via www.smukbillet.dk

NOVEMBER 2017

 

10/11 - 20:00 // Humørekspressen - Billetter fra 25,- i forsalg

Forestil dig lyden af Jukeboks, brunt bodega, skummende øl, livets glæder og sorger fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere, så har du en ide om hvad Humørekspressen er. 

 

11/11 - 20:00 // Plekter - Gratis entré

Plekter er ORAs bandudvekslings-tour, som skal booste den danske musikscene og sende de mange talentfulde vækstlagsbands og -solister rundt i landet.

 

16/11 - 20:00 // Turquoise Sun - Gratis entré

Sekstetten fra Aarhus har siden 2014 trukket bølger af tropisk psykedelia indover Danmark.  Deres musik pulserer i den moderne neo-psykedelisk ånd og af en rocket psych-pop med elektroniske strømninger, der blandes i energiske up-beat sange, laid-back grooves og syrede atmosfæriske udskejelser. Bandet nørder deres lyd helt ud og sætter alt fra retro-synths, saxofon til fuzz guitarer i spil.

 

18/11 - 20:00 // Noréll - Gratis entré

Noréll styrer poppen i en drastisk ny retning. Bygget op omkring sangerinde Marie Louise Perssons stærke vokal, står en stram alt-pop produktion af Viktor Hagner og Nichlas Malling, som trækker på inspiration fra blandt andet Chicago-house og hiphop

 

23/11 - 20:00 // Siamese + H.E.R.O - Gratis entré

Det banebrydende rockband SIAMESE gjorde indtryk med deres andet album Breate:See:Move. Et album som fik mange positive anmeldelser fra hele verdenen, herunder blev de rost af GAFFA, for årets bedste rockalbum. 

 

24/11 - 20:00 // Hun Solo - Billetter fra 100,- i forslag,-

Med Sys Bjerre, Mendoza, Cajsa Siik, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi. Konceptet er sat i søen med ønske om at sætte spot på flere af de mange kompetente og interessante kvindelige kunstnere, der findes i musiklandskabet.

 

25/11 - 20:00 // Aksglæde - entré 10,- i døren

WALTHERS får glæden af den fremadstormende Aksglæde, der til november turnerer landet rundt med sit band og en kommende EP-udgivelse. De kender allerede nummereret "Næste sommer"

 

30/11 - 20:00 // Helena Bak - Gratis entré

Hun er vokset op med Vestkystens store vidder lige uden
for døren, og i hendes sange mærker man både den bidende vind
 og det blikstille hav. Helene har hul igennem til de helt store følelser, og hun formidler med en sjælden nærhed, der giver lytteren adgang til hjertets bagdør.

DECEMBER 2017

 

2/12 - 14.00 // Skanderborg Kulturskole, Fuld Smadder - Gratis entré

Hotte hits og medrivende performance er hvad man kan høre til denne koncert. Det er Kulturskolens rytmiske bands, der giver alt hvad de har i sig. Det bliver en fest.

 

 

7/12 - 20:00 // Trouble Cats - Billetter 75,-

Trouble Cats opstod i 1987, da bluesboomet væltede frem, og spillestedet Fatter Eskil i Aarhus var hjemmebanen. Trouble Cats er efter 30 år på banen stadig det, de altid har været: Et band med deres helt eget udtryk og en stor kærlighed til bluesrødderne og den enkle rock ’n’ roll.

 

9/12 - 20:00 // Ibrahim Electric - Gratis entré

Den fandenivoldske danske trio har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære nye orkestre på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem.

 

14/12 - 20:00 // Andreas S. Jensen - Gratis entré

Andreas skriver ørefængende, alternative pop-perler med inspirationer fra blandt andet: David Bowie, Tom Petty, Lou Reed, Soundgarden, og The Zombies. Han er også en ekstremt aktiv live musiker som har turneret i over halvtreds lande, med en meget varieret vifte af bands; fra Dub Pistols, til Bay City Rollers.

 

16/12 - 20:00 // DoktorDoktor - Gratis entré

Det danske orkester DoktorDoktor spiller soul-hop og blander de bedste elementer fra den tekstbaserede og beat-orienterede hiphop med de improvisatoriske og organiske tilgange fra soul- og jazzmusikken.

23/12 - 20:00 // Jazz & Juletræer - Gratis entré

Vi fejrer traditionen tro lille juleaften med Jazz & Juletræer. Oplagte musikere og god stemning går hånd i hånd denne aften, hvor vi fejrer julens komme og hygger os inden juledagene lukker ned for Walthers. Vi garanterer hygge, julestemning og billige øl.

 

KOMMENDE KONCERTER

9/2 - 20:00 // Marvelous Mosell - Billetter fra 50,-

Magisk, Mytisk, Mageløs-Tour - Marvelous Mosell og Tue Track er tilbage i Skanderborg. Det er tid til lækre moves og catchy clotches. Debutalbummet er landet i oktober 2017 og vi ser frem til at opleve holder fyre op under en fest.

9/3 - 20:00 // Carl Emil Petersen solo - Billetter fra 50,-

Carl Emil Petersen debuterede 5. oktober med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare.

 

22/3 - 20:00 // SAVEUS - UDSOLGT

Saveus er netop blevet annonceret til Smukfest 2018, men vi kan godt begynde at glæde sig til marts 2018, hvor Martin Hedegaards anmelderroste og medrivende liveband indtager Walthers.