// Musikprogrammet på Walthers Musikcafe
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 19. jun 2018

Vores koncert kalender bugner altid af mange gratis aftener, men vælger du en af vores aftener med entre, skal du være opmærksom på at det er billigst at købe billet i forsalg. Du er sikret billet og køber altid billetten 25,- billigere end i ved at handle i døren.

Samtidig giver vi rabat til unge under 18 år eller studerende med gyldigt studiekort. Typisk vil Ungdomsbilletten være til halv pris. Det fremgår af den aktuelle koncert på billetsiden. Om billetter og rabatter generelt

Rigtig god jagt i vores arrangements kalender - Billetterne købes online via www.smukbillet.dk

KOMMENDE KONCERTER

21/6 - 20:00 // Sko/Torp - UDSOLGT

Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on going tour på landets mange spillesteder.

30/6 - 20:00 // The Grandfætters 

Bag dette navn gemmer sig fire unge mænd, som på den ene eller anden måde har rødder tilbage til gruppen Tørfisk fra Thyborøn og i øvrigt spiller musik i samme genre. De har en god portion egne numre med på scenen og fylder hullerne ud med historier og anekdoter fra livet i det vestjyske.

 

6/10 - 20:00 // Soleima - Billetter fra 100,-

Soleima er navnet på den danske sangerinde og sangskriver, der i løbet af det sidste år har fået både hjemlandet ogomverdenen til at spidse ører. Hun er på alle måder sin egen artist med et stærkt D.I.Y.-gén, der placerer hende i popmusikkens yderkant. Universet er underspillet og befinder sig i grænselandet mellem melankoli og håb.

 

18/10 - 20:00 // SP, Just & Frost - Billetter fra 75,-

Efter mange års pause, er De Tre Musketerer ud i svedig “New Orleans-stemning” atter samlet for at dyrke deres store passion og fælles musikinteresse. De tre herrer, Søren Frost, “SP” Henrik Schou Poulsen og Esben Just, har ikke ligget på den lade side i den lange pause.