// Musikprogrammet på Walthers Musikcafé
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 03. dec 2016
DECEMBER 2016

 

3/12 - 20:00 // Thorbjørn Risager duo - Billetter 125,- ekskl gebyr

Thorbjørn Risager og hans orkester oplever stor succés for tiden med bl.a. 2 DMA-statuetter for bedste bluesudgivelse i 2013 og 2014 samt en  stor tysk kritikerpris som blev overrakt i marts 2016.

8/12 - 20:00 // Asger Techau - Gratis entré

Asger Techau fra Kashmir har igennem de seneste 25 år været en fasttømret del af den danske musikbranche og de flestes musikalske opvækst. Sideløbende med rollerne som producer og trommeslager i Kashmir har Asger Techau skrevet på en række sange - nogle over 11 år gamle, som netop har set dagens lys.

 

10/12 - 20:00 // Ace Rosewall Release Party - Gratis entré

Lokal ung akustisk singer/songwriter holder release koncert i forbindelse med udgivelsen af sin EP. Musikken er inspireret af Ed Sheeran, Passenger og Ben Howard med et twist af pop, hiphop og rock.

 

 

15/12 - 20:00 // The Pocket Players - Gratis entré

En pocket player har et solidt swing og passer på det med næb og klør. Når et helt band er "in the pocket", betyder det at alle ånder sammen og spiller solid musik, bygget på et stærkt fundament af sikre grooves. Og det er præcist det “The Pocket Players” gør.

 

17/12 - 20:00 // Late Night Jazz Christmas Edition - Gratis entré

 Vi nyder aftenkaffen i selskab med dygtige musikere fra Skanderborg Jazzklub, og de inviterer alle interessede til at spille med til disse aftener med Late Night Jazz. Helt uformelt hygger vi os med den gode musik.

 

23/12 - 19:00 // Jazz & Juletræer - Gratis entré

Vanen tro åbner iv dørene på denne lillejuleaften til Jazz & Juletræer. Eddi Jarl tager vennerne med. Der er dømt hygge de første timer indtil festen koger videre med DJs, gode venner og den ægte lillejuleaftensstemning på Walthers.

JANUAR 2017

 

7/1 - 11:00 // Jazz Jam - vært Søren Bo Addemos

Et hold af lokale jazzmusikere samles hver den første lørdag i måneden på Walthers. Vi opfrodrer folk til at komme forbi til en billig kop kaffe og herlig jazzmusik.Vi har denne dag Martin Schack som vært, så grib chancen for både at nyde og måske at spille med. 

 

7/1 - 20:00 // Bordfodboldturnering - Se FB mere detaljer

Årets bordfodbold turnering kører denne lørdag. Vi skal have fundet holdet der skal på vores Wall Of Fame og dermed pryde Walthers de næste mange mange år! Tilmelding via begivenheden på Facebook.

 

11/1 - 20:00 // Brætspilaften - Gratis entré

Vi rykker endnu engang brætspillene ned fra hylden og dyster for hyggens skyld i denne kolde vintermåned. Der er selvfølgeligt fri entre og kaffen er som altid billig.

 

14/1 - 20:00 // Synergy by Jon Pold - Entré 10,- (kontant i døren)

Synergy er navnet på bassist og forsanger Jon Pold’s solo projekt, som efter eget udsagn blander det uventede og eksperimenterende fra progressiv rock med gyngende rytmer, slapbas og mundrette omkvæd fra funkmusikken.Selv giver han Level 42 skylden for at han i sin tid greb fat i bassen for at lære alt om instrumentet.

 

19/1 - 20:00 // Late Night Jazz - Gratis entré

Vi nyder aftenkaffen i selskab med dygtige musikere fra Skanderborg Jazzklub, og de inviterer alle interessede til at spille med til disse aftener med Late Night Jazz. Helt uformelt hygger vi os med den gode musik.

 

21/1 - 20:00 // Gadjos feat. Orhan - Gratis entré

Skaninaviens sandsynligvis dygtigste Balkan musikere formede GADJOS i sommeren 2011. Det startede som et projekt baseret på traditionelle balkanfolk melodier krydret med funky beats. Siden da har Gadjos turneret i Skandinavien såvel som Europa. 

 

25/1 - 20:00 // Onsdagsjam - Gratis entré

Altid sidste onsdag i måneden - En aften med den rytmiske musik i fokus og et dygtigt husorkester som glædeligt inviterer dig på scenen. Er du musiker har vi trommer og forstærkere på plads. Kig forbi til en aften med god stemning og sprøde toner. Alle er velkomne, også dem der bare nyder.

 

28/1 - 20:00 // Tin Can Telescope - Gratis entré

Deltagende i årets Live Camp på Smukfest, og klar i overbevisende form leverede de frisk og frejdigt guitarpop fra øverste hylde. Vi tør godt garantere, at din højre fod er slidt efter en koncert med Tin Can Telescope. Men det gør ikke noget, for den skal ikke længere bære alverdens byrder og du vil med al sandsynlighed have danset et par kilo af og skrålet stemmen væk.

Kommende koncerter

9/2 - 20:00 // McEinar & Kuntakt - Billetter 75,- ekskl. gebyr

Sammen med musiker og lydtekniker Tim Graubæk, skaber MC Einar & KunTakt et grænsebrydende lydunivers. Modsætninger sættes op mod hinanden. Jazz møder elektronica, Rap møder poetry.

16/3 - 20:00 // Jacob Dinesen - Billetter 175,- ekskl. gebyr

På utrolig kort tid har den 20 årige sanger/sangskriver slået sit navn fast. I adskillige uger har hans seneste hit ”Roll With Me” været den mest spillede sang på DR P4. Han er allerede ude med mere end 85 bookede koncerter i 2017 og interessen for hans stemme er allerede bred på musikblogs og nyhedsmedier.