// Musikprogrammet på Walthers Musikcafe
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 23. maj 2017

Vores koncert kalender bugner altid af mange gratis aftener, men vælger du en af vores aftener med entre skal du være opmærksom på at det er billigst at købe billet i forsalg. Du er sikret billet og køber altid billetten 25,- billigere end i ved at handle i døren.

Rigtig god jagt i vores arrangements kalender

MAJ 2017

 

27/5 - 20:00 // Peter Belli - Billetter 250,- i forsalg

Siden dengang i 60erne, hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums og sidste tour er nu igang - Walthers er stolt af at præsentere en levende legende.

JUNI 2017

 

1/6 - 20:00 // Paper Tigers - Gratis entré

Attitude, endeløs energi og fremragende sange. Det er hvad Paper Tigers fra København er kendt for. Tre fyre, der har dedikeret sig til Rock'n'Roll og opbygget en stærk og voksende fanskare.

 

3/6 - 20:00 // Chill Factor - Gratis entré

Lokalt band fra Skanderborg der leverer indie pop-rock krydret med et strejf hiphop. Bortset fra enkelte covernumre er musikken selvskrevet.

 

10/6 - 20:00 // FRANKIE - Gratis entré

Frankie er bosat på amager hvor han lever af at tatovere, spille på værtshuse og fortælle løgnehistorier. Men, han blev “opdaget” da han trådte op til et bryllup i Jylland og blev derefter bedt om at indspille sine sange. 

 

 

 

15/6 - 19:00 // Brætspil & Jazz - Gratis entré

Uhøjtidelige brætspil blandet med blød jazz sætter rammerne for en hyggelig aften.

 

17/6 - 20:00 // Bjonko - Gratis entré

Bjonko optræder med ægte Balkan Beats og med en nutidig urban moderne sound. Bosat i Danmark, har Bjonko været frontfigur på den nordiske balkanbeat scene i mere end et årti. Vi får også nyt musik fra Bjonkos nyeste album, Army of Believers.

 

24/6 - 20:00 // Skullclub - Gratis entré

Med et hårdtslående tekstunivers, der minder lytterne om deres skyggesider, lægger Skullclub fra land og holder den fest, som længe har
været savnet på den danske rockscene. Skullclub er deres eget mix af folk, sing-along rock’n’ roll, søsyg punkrock og hardcore tilsat et stort glimt i øjet.

 

28/6 - 20:00 // Alan Haynes - Billetter 100,- i forsalg

Texas bluesguitaristen spiller guitar ligeså ubesværet som han trækker vejret. At han derfor nærmest er blevet ét med sin guitar, kommer tydeligt til udtryk når han står på scenen, hvor hans udstråling, sjælfulde sang og nærmest overjordiske guitarvirtuositet, tryllebinder selv det mest kræsne blues publikum.

Kommende koncerter

 

14/9 - 20:00 // Nalle & His Crazy Diamonds feat. Søren Rislund - Billetter 100,- i forsalg

Der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, som den danske blues-scene har at byde på. De fire herre leverer en aften ud over det sædvanlige, så forspild ikke chancen.

 

21/9 - 20:00 // PALA + Eirene - Billetter 25,- i forsalg

PALA: Forsanger Søren Ulsig besidder en vokal der, ved første lyt, synes at tilhøre en aldrende, sølvrævet crooner og ikke en 24-årig ung mand. EIRENE: Den aarhusianske trio EIRENE, bestående af forsanger Kristian Kolby, Sebastian Vistisen på synths og trommeslager Klaus Ager.

 

23/9 - 20:00 // Cousin - Gratis entré

Målet er at gøre boksen man kalder popmusik en lille smule
større. Den melodiske kerne er pop - men den musikalske indpakning søger at udfordre mainstream pop-lyden. Det har skabt røre i den danske undergrund. 

 

 

30/9 - 20:00 // Mads Mathias Quartet - Billetter 75,- i forsalg

Allerede lidt af en stjerne er Mads Mathias. En crooner og multi-instrumentalist, der har erobret hjertet hos musikelskere over hele verden.

 

5/10 - 20:00 // TÅRN - Billetter 50,- i forsalg

Tårn er vokset som liveband i løbet af det sidste år, og hvor såvel det musikalske udtryk og den selvsikre sceneoptræden viser et band med pondus og format

 

6/10 - 20:00 // MARWAN - Billetter 75,- i forsalg

Når historien om dansk hiphop skal skrives, får Marwan sit eget kapitel. Få rappere har skildret livets kontraster og skyggesider så medrivende, samtidig med at bibeholde en nerve og ægthed.

 

28/10 - 20:00 // Fribytterdrømme - Billetter fra 25,- i forsalg

Det syv mand store band har gennem de seneste par år gjort sig stærkt bemærket med deres ekstremt medrivende og euforiske koncerter – og bevist, at de er et af Danmarks absolut bedste live-navne.

 

2/11 - 20:00 // Dúné - Akustisk koncert, forsalg 250,- - UDSOLGT

”Som supplement til vores eksplosive rock koncerter er disse “stripped down” koncerter en efterhånden fast del af vores virke som live band. De giver en anden intimitet med publikum at møde dem i øjenhøjde, bruge tid på at fortælle historieerne bag sangende og spille dem i nedtonede arrangementer" - Mathias Kolstrup