// Musikprogrammet på Walthers Musikcafé
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 25. sep 2016
SEPTEMBER 2016

 

28/9 - 20:00 // Onsdagsjam - Gratis entré

Altid sidste onsdag i måneden - En aften med den rytmiske musik i fokus og et dygtigt husorkester som gladeligt inviterer dig på scenen. Er du musiker har vi trommer og forstærkere på plads. Kig forbi til en aften med god stemning og sprøde toner. Alle er velkomne, også dem der bare nyder.

 

30/9 - 20:00 // BENAL - Billetter 75,- ekskl gebyr

Den danske duo, Benal, var i 2012 blandt finalisterne i DRs Karrierekanonen. Deres musik er basdrevet, elektronisk, poetisk, interessant og intelligent med uortodokse tekster i forhold til, hvad der ellers findes på rapscenen. De har udgivet 3 EP’er og albummet "Nu".

OKTOBER 2016

 

1/10 - 11:00 // Jazz Jam

Et hold af lokale jazzmusikere samles hver den første lørdag i måneden på Walthers. Vi opfrodrer folk til at komme forbi til en billig kop kaffe og herlig jazzmusik. Er vejret til det kan vi finde på at rykke udenfor. Kom frisk - Det er ganske gratis. Og selvfølgeligt i samarbejde med Skanderborg Jazzklub

 

1/10 - 20:00 // Kristian Ufo Humaidan - Gratis entré

Kristian UFO Humaidan blander på sit seneste album, fra september 2015, rap med klassisk sangskriver tradition. Han har masser på hjerte og det leveres med indlevelse og nærvær, tilsat hiphop beats, live cello og klaver. Et friskt og inspirerende indspark, med varme og dybde. 

 

6/10 - 20:00 // October Dance - AFLYST

Inspireret fra New Yorks disco scene, formår October Dance at skabe et fascinerende retro univers med varme synthesizere, groovy baselines og masser af energi, kombineret med Tobias Lauesen's eksentriske vokal.

 

7/10 -17:00 // #Fredagscomedy - Gratis entré

Fredag efter skole eller fyraften eler måske eksamen? Og vi er klar med en godt grin inden weekenden.

Tre lokale komikere er klar til at tage imod. Byd velkommen til; Hasse Rørmose, Jacob Taarnhøj & Marcus Køx

 

8/10 -20:00 // Søren Juul - Gratis entré

Søren Juuls lyse og klare stemme tager lytteren ved hånden og fører denne gennem smukke lydlandskaber med en gennemgående stemning af fred og harmoni – som en modvægt til de følelsesmæssige dramaer, teksterne kredser om, hvor tvivl, mental uro og længsel hersker.

 

 

12/10 - 20:00 // KREBSFALCH DUO - Billetter: 250,- eksl. gebyr - UDSOLGT

Et år med kæmpesucces afsluttes med en række intime koncerter rundt omkring i Danmark, og selvfølgeligt er Walthers Musikcafé med. Når de herre Krebs & Falch folder sig ud bliver det med begrænsede pladser, og det mest musikalsk intime du kan forestille dig.

 

13/10 -20:00 // Fredag - Gratis entré

De tre erfarne musikere spiller skæve sange om parforholdets genstridige gensidighed, leveret i et 80'er inspireret popunivers. Musikken rummer alt fra heftige synthesizere og discobas til følsomme violiner og noget så sjældent som en orgelsolo.

 

15/10 - 20:00 // SUPERLOADER - Gratis entré

Tager du ind og ser SUPERLOADER, vil du få et yderst velspillet og energisk show. Du vil opleve en smittende glæde, spillelyst og velskrevede sange i særdeles høj kvalitet. Bandet spiller rock med et strejf af pop, og den gode melodi I højsædet.
.

 

20/10 - 20:00 // The Blue Van - Billetter 125,- ekskl gebyr

Efter en særdeles succesfuld jubilæumskoncert på Pumpehuset i april kan The Blue Van nu afsløre, at de tager rundt i hele DK til efteråret og holder jubilæumsfest for deres fans. Denne aften er Walthers rammen om dette internationale danske band!

 

21/10 - 20:00 // Michael Bladt - I samarbejde med Skanderborg Jazzklub - Gratis entré

Med en opvækst i Stilling og gymnasietiden i Skanderborg som afsæt, har Michael Bladt blandt andet spillet i det lokale bluesband Papa Blues “som vist aldrig er gået i opløsning” og et utal af andre lokale konstellationer. Han er kendetegnet ved sit på samme tid melodiøse og virtuose spil.

 

22/10 - 20:00 // Karen Kousgaard - Gratis entré

Den unge sangerinde skaber sange, som er genkendelige og tilgængelige, men samtidig kompromisløse og fri af genreklicheer. Karen har både hjerte og hjerne med i sine kompositioner og i hendes fortrolige akustiske univers er der både plads til livsglæde, længsel og lyst.

 

26/10 - 20:00 // Onsdagsjam - Gratis entré

Altid sidste onsdag i måneden - En aften med den rytmiske musik i fokus og et dygtigt husorkester som gladeligt inviterer dig på scenen. Er du musiker har vi trommer og forstærkere på plads. Kig forbi til en aften med god stemning og sprøde toner. Alle er velkomne, også dem der bare nyder.

 

27/10 - 20:00 // Deltaburst - Gratis entré

Deltaburst er Danmarks nye fyrtårn indenfor elektronisk musik med rødderne dybt forankret i rocken og en gennemslagskraft der sjældent er set før. Bandet der blev dannet i 2014 udgøres af duoen Lasse Pedersen og Mikkel Olsen, som mødtes igennem deres fællespassion for musikken i den Aarhusianske undergrund.

 

28/10 - 20:00 // Young Bong og Pattesutter - Billetter 50,- ekskl. gebyr

 Young Bong og Pattesutter indtager Walthers - En aften med ren undergrundsrap, som dog har fundet sit store publikum oven på en sommer hvor både festivaljobs og P3 airplay har rykket disse herrer en liga op.

KOMMENDE KONCERTER // EVENTS

 

3/11 - 11:00 // Jazz Jam - Vært Uffe Steen

Et hold af lokale jazzmusikere samles hver den første lørdag i måneden på Walthers. Vi opfrodrer folk til at komme forbi til en billig kop kaffe og herlig jazzmusik.Vi har denne dag Uffe Steen som vært, så grib chancen for både at nyde og måske at spille med. 

 

12/11 - 20:00 // Niklas SchneidermannBilletter 100,- ekskl gebyr

Guitaristen Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer tager en musikalsk kolbøtte på sit første soloalbum, og det skal vi helt sikkert nyde på Walthers.

 

18/11 -17:00 // #Fredagscomedy - Gratis entré

Fredag efter skole eller fyraften eler måske eksamen? Og vi er klar med en godt grin inden weekenden.

Tre lokale komikere er klar til at tage imod. Byd velkommen til; Lasse Madsen, Hjalte Rytter & Jacob Taarnhøj

 

16/11 -20:00 // ANYA - Billetter 100,- ekskl gebyr

ANYA har for nylig udgivet sin nye single ’Break Up Battle’ efter debut EP’en ’The Credit’, og annoncerer nu, at hun tager på turné til efteråret – med nye numre og ny lyd. Vi mindes stadig hendes sejr til Live Camp 2015 og nu kan hun opleves live på Walthers.

 

19/11 -20:00 // Mzungu KichaaBilletter 100,- ekskl gebyr

Kichaa er oprindeligt fra Skanderborg men flyttede i en tidlig alder til Afrika med sin familie, hvor interessen for det store kontinents musik hurtigt blev vakt. Nu er han retur i Danmark med sin tanzanianske band. En aften med verdensmusik.

 

1/12 -20:00 // hasan shahBilletter 75,- ekskl gebyr

Den unge hasan shah var et ukendt navn for blot et år siden. Men med den tredje mest sete musikvideo i Danmark 2015 og et flittigt spillet nummer på P3, sang han sig ind i hjertet på hele Danmark.

 

3/12 - 11:00 // Jazz Jam - Vært Martin Schack

Et hold af lokale jazzmusikere samles hver den første lørdag i måneden på Walthers. Vi opfrodrer folk til at komme forbi til en billig kop kaffe og herlig jazzmusik.Vi har denne dag Martin Schack som vært, så grib chancen for både at nyde og måske at spille med. 

 

3/12 -20:00 // Thorbjørn Risager duo - Billetter 125,- ekskl gebyr

Thorbjørn Risager og hans orkester oplever stor succés for tiden med bl.a. 2 DMA-statuetter for bedste bluesudgivelse i 2013 og 2014 samt en  stor tysk kritikerpris som blev overrakt i marts 2016.