// Musikprogrammet på Walthers Musikcafé
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 20. okt 2016
OKTOBER 2016

 

20/10 - 20:00 // The Blue Van - Billetter 125,- ekskl gebyr

Efter en særdeles succesfuld jubilæumskoncert på Pumpehuset i april kan The Blue Van nu afsløre, at de tager rundt i hele DK til efteråret og holder jubilæumsfest for deres fans. Denne aften er Walthers rammen om dette internationale danske band!

 

21/10 - 20:00 // Michael Bladt - I samarbejde med Skanderborg Jazzklub - Gratis entré

Med en opvækst i Stilling og gymnasietiden i Skanderborg som afsæt, har Michael Bladt blandt andet spillet i det lokale bluesband Papa Blues “som vist aldrig er gået i opløsning” og et utal af andre lokale konstellationer. Han er kendetegnet ved sit på samme tid melodiøse og virtuose spil.

 

22/10 - 20:00 // Karen Kousgaard - Gratis entré

Den unge sangerinde skaber sange, som er genkendelige og tilgængelige, men samtidig kompromisløse og fri af genreklicheer. Karen har både hjerte og hjerne med i sine kompositioner og i hendes fortrolige akustiske univers er der både plads til livsglæde, længsel og lyst.

 

26/10 - 20:00 // Onsdagsjam - Gratis entré

Altid sidste onsdag i måneden - En aften med den rytmiske musik i fokus og et dygtigt husorkester som gladeligt inviterer dig på scenen. Er du musiker har vi trommer og forstærkere på plads. Kig forbi til en aften med god stemning og sprøde toner. Alle er velkomne, også dem der bare nyder.

 

28/10 - 20:00 // Young Bong og Pattesutter - Billetter 50,- ekskl. gebyr

 Young Bong og Pattesutter indtager Walthers - En aften med ren undergrundsrap, som dog har fundet sit store publikum oven på en sommer hvor både festivaljobs og P3 airplay har rykket disse herrer en liga op.

 

11/1 - 20:00 // Brætspilaften - Gratis entré

Vi rykker endnu engang brætspillene ned fra hylden og dyster for hyggens skyld i denne kolde efterårsmåned. Der er selvfølgeligt fri entre og kaffen er som altid billig.

NOVEMBER 2016

 

3/11 - 20:00 // Jakob Bro - Artist Talk - En del af SpilDansk ugen

En ualmindeligt fantastisk guitarist som har fået hæder og priser i store dele af verden. 4 DMA'er på hylden og et hav af andre priser. Denne aften kan du komme tættere på det at være professionel musiker på godt og ondt og du kan stille netop dine spørgsmål. 

 

5/11 - 11:00 // Jazz Jam - Vært Uffe Steen

Et hold af lokale jazzmusikere samles hver den første lørdag i måneden på Walthers. Vi opfrodrer folk til at komme forbi til en billig kop kaffe og herlig jazzmusik.Vi har denne dag Uffe Steen som vært, så grib chancen for både at nyde og måske at spille med. 

 

5/11 - 20:00 // Jazz Five - Gratis entré

Jazz Five tager sit publikum til nutidens New Orleans og leverer et unikt show med funky 2nd line grooves, blues, shuf e og jazz’n’roll. Bandet 5. album blev i 2014 indspillet i New Orleans. Albummet “Belleville Street” bobler af syden - Det skal opleves live.

 

10/11 - 11:00 // Plekter - Lesson no. 1

Plekter er et bandudvekslingsprojekt, som skal booste den danske musikscene og sende de mange talentfulde vækstlagsbands rundt i landet. Denne aften lægger Walthers scene to to talentfulde navne - Selvfølgeligt gratis entre.

 

12/11 - 20:00 // Niklas SchneidermannBilletter 100,- ekskl gebyr

Guitaristen Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer tager en musikalsk kolbøtte på sit første soloalbum, og det skal vi helt sikkert nyde på Walthers.

 

16/11 -20:00 // ANYA - Billetter 100,- ekskl gebyr

ANYA har for nylig udgivet sin nye single ’Break Up Battle’ efter debut EP’en ’The Credit’, og annoncerer nu, at hun tager på turné til efteråret – med nye numre og ny lyd. Vi mindes stadig hendes sejr til Live Camp 2015 og nu kan hun opleves live på Walthers.

 

18/11 -17:00 // #Fredagscomedy - Gratis entré

Fredag efter skole eller fyraften eler måske eksamen? Og vi er klar med en godt grin inden weekenden.

Tre lokale komikere er klar til at tage imod. Byd velkommen til; Lasse Madsen, Hjalte Rytter & Jacob Taarnhøj

 

19/11 -20:00 // Mzungu KichaaBilletter 100,- ekskl gebyr

Kichaa er oprindeligt fra Skanderborg men flyttede i en tidlig alder til Afrika med sin familie, hvor interessen for det store kontinents musik hurtigt blev vakt. Nu er han retur i Danmark med sin tanzanianske band. En aften med verdensmusik.

 

23/11 - 20:00 // Brætspilaften & LateNightJazz - Gratis entré

 Vi nyder aftenkaffen i selskab med dygtige musikere fra Skanderborg Jazzklub, og de inviterer alle interessede til at spille med til disse aftener med Late Night Jazz. Helt uformelt hygger vi os med den gode musik.

24/11 - 20:00 // Hverdagens Helte - Billetter 50,- ekskl. gebyr

Tre stærke stemmer, tre garvede musikere, tre voksne mænd med hver deres bagage i livet. I grænselandet mellem folk og pop – med en snert af elektronik – skriver Hverdagens Helte ørehængende sange med udgangspunkt i kærligheden, i livet og virkelige historier fra landevejen.

 

26/11 - 20:00 // Skalkeskjul - Gratis entré

Skalkeskjul rammer den danske rockscene med lyset langt fra skæppen. Næret af fuldvoksent mod og purungt blod er Skalkeskjuls dansksprogede rock en rå, intens og temmelig uvant oplevelse. Skalkeskjul rammer tiden helt perfekt, de er unge, de er friske, de er syrede og de er rockede. 

 

30/11 - 20:00 // Onsdagsjam - Gratis entré

Altid sidste onsdag i måneden - En aften med den rytmiske musik i fokus og et dygtigt husorkester som glædeligt inviterer dig på scenen. Er du musiker har vi trommer og forstærkere på plads. Kig forbi til en aften med god stemning og sprøde toner. Alle er velkomne, også dem der bare nyder.

DECEMBER 2016

 

1/12 -20:00 // hasan shahBilletter 75,- ekskl gebyr

I løbet af de seneste par år er hasan shahs ørehængende popnumre blevet spillet talløse gange i radioen og gennembruds-singlen, Tyveri, har sikret den unge sanger platin, med over 10.000.000 streams. 

 

3/12 - 11:00 // Jazz Jam - Vært Martin Schack

Et hold af lokale jazzmusikere samles hver den første lørdag i måneden på Walthers. Vi opfrodrer folk til at komme forbi til en billig kop kaffe og herlig jazzmusik.Vi har denne dag Martin Schack som vært, så grib chancen for både at nyde og måske at spille med. 

 

3/12 - 13:00 // Koncert med ledning - Gratis entré

Walthers Musikcafé byder endnu en gang elever og lærere fra Kulturskolen Skanderborg indenfor, til en eftermiddag, hvor Kulturskolen præsenterer 4-5 bands, som helt sikkert kan trække fulde huse. Tag gerne venner og familie med.

 

3/12 - 20:00 // Thorbjørn Risager duo - Billetter 125,- ekskl gebyr

Thorbjørn Risager og hans orkester oplever stor succés for tiden med bl.a. 2 DMA-statuetter for bedste bluesudgivelse i 2013 og 2014 samt en  stor tysk kritikerpris som blev overrakt i marts 2016.

8/12 - 20:00 // Asger Techau - Gratis entré

Asger Techau fra Kashmir har igennem de seneste 25 år været en fasttømret del af den danske musikbranche og de flestes musikalske opvækst. Sideløbende med rollerne som producer og trommeslager i Kashmir har Asger Techau skrevet på en række sange - nogle over 11 år gamle, som netop har set dagens lys.

 

10/12 - 20:00 // Ace Rosewall Release Party - Gratis entré

Lokal ung akustisk singer/songwriter holder release koncert i forbindelse med udgivelsen af sin EP. Musikken er inspireret af Ed Sheeran, Passenger og Ben Howard med et twist af pop, hiphop og rock.

 

 

15/12 - 20:00 // The Pocket Players - Gratis entré

En pocket player har et solidt swing og passer på det med næb og klør. Når et helt band er "in the pocket", betyder det at alle ånder sammen og spiller solid musik, bygget på et stærkt fundament af sikre grooves. Og det er præcist det “The Pocket Players” gør.

 

17/12 - 20:00 // Late Night Jazz Christmas Edition - Gratis entré

 Vi nyder aftenkaffen i selskab med dygtige musikere fra Skanderborg Jazzklub, og de inviterer alle interessede til at spille med til disse aftener med Late Night Jazz. Helt uformelt hygger vi os med den gode musik.

 

23/12 - 19:00 // Jazz & Juletræer - Gratis entré

Vanen tro åbner iv dørene på denne lillejuleaften til Jazz & Juletræer. Eddi Jarl tager vennerne med. Der er dømt hygge de første timer indtil festen koger videre med DJs, gode venner og den ægte lillejuleaftensstemning på Walthers.

JANUAR 2017

 

7/1 - 11:00 // Jazz Jam - vært Søren Bo Addemos

Et hold af lokale jazzmusikere samles hver den første lørdag i måneden på Walthers. Vi opfrodrer folk til at komme forbi til en billig kop kaffe og herlig jazzmusik.Vi har denne dag Martin Schack som vært, så grib chancen for både at nyde og måske at spille med. 

 

7/1 - 20:00 // TBA

Mere info følger når bookerne har fået snakket færdigt :)

 

11/1 - 20:00 // Brætspilaften - Gratis entré

Vi rykker endnu engang brætspillene ned fra hylden og dyster for hyggens skyld i denne kolde vintermåned. Der er selvfølgeligt fri entre og kaffen er som altid billig.

 

14/1 - 20:00 // Synergy by Jon Pold - Gratis entré

Synergy er navnet på bassist og forsanger Jon Pold’s solo projekt, som efter eget udsagn blander det uventede og eksperimenterende fra progressiv rock med gyngende rytmer, slapbas og mundrette omkvæd fra funkmusikken.Selv giver han Level 42 skylden for at han i sin tid greb fat i bassen for at lære alt om instrumentet.

 

19/1 - 20:00 // Late Night Jazz - Gratis entré

Vi nyder aftenkaffen i selskab med dygtige musikere fra Skanderborg Jazzklub, og de inviterer alle interessede til at spille med til disse aftener med Late Night Jazz. Helt uformelt hygger vi os med den gode musik.

 

21/1 - 20:00 // Gadjos feat. Orhan - Gratis entré

Skaninaviens sandsynligvis dygtigste Balkan musikere formede GADJOS i sommeren 2011. Det startede som et projekt baseret på traditionelle balkanfolk melodier krydret med funky beats. Siden da har Gadjos turneret i Skandinavien såvel som Europa. 

 

25/1 - 20:00 // Onsdagsjam - Gratis entré

Altid sidste onsdag i måneden - En aften med den rytmiske musik i fokus og et dygtigt husorkester som glædeligt inviterer dig på scenen. Er du musiker har vi trommer og forstærkere på plads. Kig forbi til en aften med god stemning og sprøde toner. Alle er velkomne, også dem der bare nyder.

 

28/1 - 20:00 // Tin Can Telescope - Gratis entré

Deltagende i årets Live Camp på Smukfest, og klar i overbevisende form leverede de frisk og frejdigt guitarpop fra øverste hylde. Vi tør godt garantere, at din højre fod er slidt efter en koncert med Tin Can Telescope. Men det gør ikke noget, for den skal ikke længere bære alverdens byrder og du vil med al sandsynlighed have danset et par kilo af og skrålet stemmen væk.