// Musikprogrammet på Walthers Musikcafe
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 18. sep 2017

Vores koncert kalender bugner altid af mange gratis aftener, men vælger du en af vores aftener med entre skal du være opmærksom på at det er billigst at købe billet i forsalg. Du er sikret billet og køber altid billetten 25,- billigere end i ved at handle i døren.

Samtidig giver vi rabat til unge under 18 år eller studerende med gyldigt studiekort. Typisk vil Ungdomsbilletten være til halv pris. Det fremgår af den aktuelle koncert på billetsiden.

Rigtig god jagt i vores arrangements kalender - Billetterne købes online via www.smukbillet.dk

SEPTEMBER 2017

 

21/9 - 20:00 // PALA + Eirene - Billetter fra 25,- i forsalg

PALA: Forsanger Søren Ulsig besidder en vokal der, ved første lyt, synes at tilhøre en aldrende, sølvrævet crooner og ikke en 24-årig ung mand. EIRENE: Den aarhusianske trio EIRENE, bestående af forsanger Kristian Kolby, Sebastian Vistisen på synths og trommeslager Klaus Ager.

 

23/9 - 20:00 // Cousin + MALMØ - Gratis entré

Målet er at gøre boksen man kalder popmusik en lille smule
større. Den melodiske kerne er pop - men den musikalske indpakning søger at udfordre mainstream pop-lyden. Det har skabt røre i den danske undergrund. 

 

 

28/9 - 20:00 // Mary Jean - Gratis entré

MARY JEAN skriver sine sange med inspiration fra sine amerikanske rødder og folk-traditionen. Men med et twist afrikanske trommer, købt på hendes rejser til Afrika, percussivt kvindekor og en gyngende bas skaber hun med sit band, hvad de kalder for tribal-folk.

 

29/9 - 20:00 // Rasmus Matthiesen support Jonas Suni - Gratis entré

Rasmus Matthiesens musik er i grænselandet mellem rock-, country-, folk- og popmusik – og tekstmæssigt sætter Rasmus Matthiesen ord på Danmark anno 2017 og på de ungdomsår, hvor svære valg træffes og drømme forfølges. 

 

30/9 - 20:00 // Mads Mathias Quartet - Billetter fra 75,- i forsalg

Allerede lidt af en stjerne er Mads Mathias. En crooner og multi-instrumentalist, der har erobret hjertet hos musikelskere over hele verden.

OKTOBER 2017

 

5/10 - 20:00 // TÅRN - Billetter fra 50,- i forsalg

Tårn er vokset som liveband i løbet af det sidste år, og hvor såvel det musikalske udtryk og den selvsikre sceneoptræden viser et band med pondus og format

 

6/10 - 20:00 // MARWAN - Billetter fra 75,- i forsalg

Når historien om dansk hiphop skal skrives, får Marwan sit eget kapitel. Få rappere har skildret livets kontraster og skyggesider så medrivende, samtidig med at bibeholde en nerve og ægthed.

 

7/10 - 11:00 // JazzJam - Gratis entré

Vi hygger med lokale musikere og du skal være mere end velkommen til at jamme med. Det er Skanderborg Jazzklub der er inviterer indenfor og disse formiddage inviterer vi en gæstemusiker med. Hvem er endnu en overraskelse.

 

7/10 - 20:00 // FREDAG - Gratis entré

Det er anden gang vi skal feste med dette skønne band, som har fundet sin hjemmebane i en 90’er inspireret poplyd. Musikerne tæller sanger Lisa Desirée, sangskriver og guitarist Jeppe Bai og producer og bassist Jesper Ormstrup. 

 

12/10 - 20:00 // Louise Dubiel - Gratis entré

Hendes charmerende publikumstække har fået hende op på alle de største og mindste danske scener. Hun har opvarmet for navne som Rasmus Seebach, Turboweekend og Anne Linnet. Louise skriver al sin musik selv og kalder det glad, skæv pop med finurlige tekster på dansk.

 

13/10 - 19:00 // LiB Fest - Entré

Traditionen tro markererer vi afslutningen på STX Skanderborgs projektuge med Leg i Bolivia som omdrejningspunkt. Entreen på denne aften går ubeskæret til projektet.

 

14/10 - 20:00 // Mr. Jack & The Daniels - Billetter fra 50,- i forsalg

Mister Jack and The Daniels giver en nærværende koncertoplevelse hvor en stille eftertænksom ballade bliver afløst af en gang uptempo countryrock, og en dyb tekst bliver afløst af en fra den lettere ende.


19/10 - 20:00 // Virgin Suicide - Gratis entré

Virgin Suicide betegner selv deres lyd som 'dark romantic' og nævner shoegaze-pionerer som My Bloody Valentine og Slowdive samt Suede-albummet 'Dog Man Star' blandt inspirationskilderne.

 

20/10 - 19:00 // Oktoberfest

Vi siger langbord, store fadøl og alt godt på tysk! Mere info som vi kommer tættere på.

 

21/10 - 20:00 // The Chairman - Gratis entré

The Chairmans alt-pop univers er melodramatisk, storslået og mørkt. Igennem perioder med depression og behov for at skærme sig fra omverdenen, har Lucas fundet veje ud igen gennem selvpåførte terapeutiske tæsk, som manifesterer sig i hans sange. 

 

26/10 - 20:00 // Franske Piger - Billetter fra 50,- i forslag,-

Franske Piger er et af de mest omtalte nye bands på Danmarks musikalske landkort og vi er vilde med de unge gutter. Deres koncert på SPOT og Roskilde trak fulde huse. Vi får en fest! 

NOVEMBER 2017

 

1/11 - 20:00 // Anja Kickbusch - Gratis entré

Anja har skabt et musikalsk univers, der konstant veksler mellem udadvendt dramatik og indadvendt sårbarhed. Med et energisk udtryk bliver melankoli dyrket i et støvet retro rock lydbillede, hvor twangede guitarer og 60’er orgel får masser af plads imellem Anjas udtryksfulde vokal.

 2/11 - 20:00 // Dúné - Akustisk koncert, forsalg 250,- - UDSOLGT

”Som supplement til vores eksplosive rock koncerter er disse “stripped down” koncerter en efterhånden fast del af vores virke som live band. De giver en anden intimitet med publikum at møde dem i øjenhøjde, bruge tid på at fortælle historieerne bag sangende og spille dem i nedtonede arrangementer" - Mathias Kolstrup 

 

4/11 - 11:00 // JazzJam - Gratis entré

Vi hygger med lokale musikere og du skal være mere end velkommen til at jamme med. Det er Skanderborg Jazzklub der er inviterer indenfor og disse formiddage inviterer vi en gæstemusiker med. Hvem er endnu en overraskelse.

 

8/11 - 20:00 // Kommunal debataften - Gratis entré

Vi inviterer byens lokale toppolitikere på en snak om de lokale udfordringer. Der bliver tale om en paneldebat med en repræsentant fra hvert parti efter retfærdig og stram tidsplan. Kom forbi og tag stilling inden lokaldemokratiets festdag.

 

9/11 - 20:00 // Taxit - Gratis entré

Danmarks nye selvgjorte rockband Taxit brager frem på den danske musikscene. Bandet har gjort sig bemærket i den danske undergrund med deres helt egen stil hvor de kombinerer den energiske brit‐rock med et hæsblæsende sceneshow.

 

10/11 - 20:00 // Humørekspressen - Billetter fra 25,- i forsalg

Forestil dig lyden af Jukeboks, brunt bodega, skummende øl, livets glæder og sorger fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere, så har du en ide om hvad Humørekspressen er. 

 

11/11 - 20:00 // Plekter - Gratis entré

Plekter er ORAs bandudvekslings-tour, som skal booste den danske musikscene og sende de mange talentfulde vækstlagsbands og -solister rundt i landet.

 

16/11 - 20:00 // Turquoise Sun - Gratis entré

Sekstetten fra Aarhus har siden 2014 trukket bølger af tropisk psykedelia indover Danmark.  Deres musik pulserer i den moderne neo-psykedelisk ånd og af en rocket psych-pop med elektroniske strømninger, der blandes i energiske up-beat sange, laid-back grooves og syrede atmosfæriske udskejelser. Bandet nørder deres lyd helt ud og sætter alt fra retro-synths, saxofon til fuzz guitarer i spil.

 

18/11 - 20:00 // Noréll - Gratis entré

Noréll styrer poppen i en drastisk ny retning. Bygget op omkring sangerinde Marie Louise Perssons stærke vokal, står en stram alt-pop produktion af Viktor Hagner og Nichlas Malling, som trækker på inspiration fra blandt andet Chicago-house og hiphop

 

23/11 - 20:00 // Siamese + H.E.R.O - Gratis entré

Det banebrydende rockband SIAMESE gjorde indtryk med deres andet album Breate:See:Move. Et album som fik mange positive anmeldelser fra hele verdenen, herunder blev de rost af GAFFA, for årets bedste rockalbum. 

 

24/11 - 20:00 // Hun Solo - Billetter fra 100,- i forslag,-

Med Sys Bjerre, Mendoza, Cajsa Siik, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi. Konceptet er sat i søen med ønske om at sætte spot på flere af de mange kompetente og interessante kvindelige kunstnere, der findes i musiklandskabet.

 

25/11 - 20:00 // Aksglæde - entré 10,- i døren

WALTHERS får glæden af den fremadstormende Aksglæde, der til november turnerer landet rundt med sit band og en kommende EP-udgivelse. De kender allerede nummereret "Næste sommer"

 

30/11 - 20:00 // Helena Bak - Gratis entré

Hun er vokset op med Vestkystens store vidder lige uden
for døren, og i hendes sange mærker man både den bidende vind
 og det blikstille hav. Helene har hul igennem til de helt store følelser, og hun formidler med en sjælden nærhed, der giver lytteren adgang til hjertets bagdør.

KOMMENDE KONCERTER

 

22/3 - 20:00 // SAVEUS - Billetter fra 75,-

Saveus er netop blevet annonceret til Smukfest 2018, men vi kan godt begynde at glæde sig til marts 2018, hvor Martin Hedegaards anmelderroste og medrivende liveband indtager Walthers.