LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 30. maj 2016
JUNI // 2016

 

2/6 - 20:00 // Sons Of Smiths - Gratis entré

Bandet valgte for et halvt år siden at skifte deres engelske tekster ud med modermålets mindre mundrette, men meget mere meningsfulde hverdags-lyrik, som smukt supplerer deres skarptskårnemelodier med uimodståelige syng-med-omkvæd.

 

4/6 - 20:00 // Stonebird - Gratis entré

Et gennemmusikalsk band, der uden skelen til tendenser leverer den tunge rock lige fra hjertet. Bandets sound og sangkonstruktion hviler på arven fra 60'er-70'ernes elektroniske scene, samt urlyden fra tidlig amerikansk bluesrock.Kort sagt: intens liveperformance, ekstatisk indlevelse og forbitret nostalgi. 

 

9/6 - 20:00 // Another Juggle - Gratis entré

Det nye album er et udtryk for den voldsomme følelsesmæssige kontrast, du kan opleve, når du er helt nede. Det handler både om knuste hjerter og depressioner, men det handler også om at forsøge at komme tilbage i sync med verden - og måske også om ikke at lykkes med det.

 

10/6 – 17:00 // #FredagsComedy - Gratis entré

#hyggeligeftermiddagscomedykl16påfredagpåwalthers-
detbliversjovtogdetergratis 

Vi samler tre af lokale komikere med erfaring og sørger for underholdningen disse fredag eftermiddage.

 

11/6 - 20:00 // Hvide Løgne - Billetter: 125,- ekskl gebyr

Hvide Løgne – alle de største danske hits fra 80’erne og 90’erne. Få de bedste klassikere serveret live fra navne som Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet, Lis Sørensen, Rocazino, Sanne, News, One Two, Danser med Drenge, , Danseorkestret, Dieters Lieder og mange flere.

 

16/6 - 20:00 // Railroad - Gratis entré

Fra Skanderborg og omegn kommer kvintetten her, der blandt venner også går under navnet ”Jernbanedrengene”. Fem erfarne musikere fra lokale bands som Mother Superior, Anubis og Malebox – og med fælles hang til den tungere del af det blå bagkatalog.

 

18/6 - 20:00 // Jungelyd - Gratis entré

Et nyt dansk elektronisk liveband, der med akustiske instrumenter og remixing drager lytteren ind i et fantasifuldt univers sammensat af tunge beats og psykedeliske toner. Musikken er en hyldest til genrene Tropical Bass og Cumbia, men der refereres også til genrer som Hiphop, Electronica og 1960’ernes surfmusik

 

22/6 - 20:00 // Onsdagsjam - Gratis entré

Onsdagsjam på Walthers for dig der bare trænger til at lufte evnerne og hygge med andre musikere. Vi ruller anden runde ud denne aften og gentager den hyggelige stemning fra sidste gang. Vi har inviteret et husorkester og sørger for hyggelig stemning omkring scenen.

 

23/6 - 20:00 // SANT - Gratis entré

Lydbilledet mixer twanget guitar, dragende strygere og den klassiske salonpianist bevæbnet med en skarpladt synthesizer. I centrum står Sara Flindts svævende vokal, der i et dansksproget univers lader følelser og drømme løbe helt og aldeles løbsk.

 

25/6 - 20:00 // Souvenirs - Billetter: 125,- eksl. gebyr

Med udgangspunkt i landsbyen Suldrup i Himmerland har gruppen formået at gøre sig til talsmænd for livet i provinsen, uden at snobbe hverken op- eller nedad. Deres tekstunivers er præget af en lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere - der jo sjælendt er så almindelige endda. 

KOMMENDE KONCERTER // EVENTS

 

17/8 - 16:00 // 18 år & 2800 km vandret i USA - Gratis entré

En 18 årig kvindes soloeventyr igennem kernen af USA’s vestkyst’s natur og mennesker. 5 måneder i vindnæsset. 2800 kilometer, 3 par sko, 12 vabler og 1 tånegl senere, er hun nu ved at gå med samme hastighed som andre på gaden, og står klar til at dele sin historie denne eftermiddag på Walthers. 

 

1/10 - 20:00 // Kristian Ufo Humaidan - Gratis entré

 

Kristian UFO Humaidan blander på sit seneste album, fra september 2015, rap med klassisk sangskriver tradition. Han har masser på hjerte og det leveres med indlevelse og nærvær, tilsat hiphop beats, live cello og klaver. 

Med sig har han Line Felding/cello, Michael Vitten/piano og tidligere rap-makker Jeppe Wahlstrøm (Yepha) på trommer. Et friskt og inspirerende indspark, med varme og dybde. 

 

12/10 - 20:00 // KREBSFALCH DUO - Billetter: 250,- eksl. gebyr - UDSOLGT

Et år med kæmpesucces afsluttes med en række intime koncerter rundt omkring i Danmark, og selvfølgeligt er Walthers Musikcafé med. Når de herre Krebs & Falch folder sig ud bliver det med begrænsede pladser, og det mest musikalsk intime du kan forestille dig.

 

20/10 - 20:00 // The Blue Van - Billetter 125,- ekskl gebyr

Efter en særdeles succesfuld jubilæumskoncert på Pumpehuset i april kan The Blue Van nu afsløre, at de tager rundt i hele DK til efteråret og holder jubilæumsfest for deres fans. Denne aften er Walthers rammen om dette internationale danske band!