// Musikprogrammet på Walthers Musikcafé
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 29. aug 2016
AUGUST 2016

 

31/8 - 20:00 // Onsdagsjam - Gratis entré

Altid sidste onsdag i måneden - En aften med den rytmiske musik i fokus og et dygtigt husorkester som gladeligt inviterer dig på scenen. Er du musiker har vi trommer og forstærkere på plads. Kig forbi til en aften med god stemning og sprøde toner. Alle er velkomne, også dem der bare nyder.

SEPTEMBER 2016

 

1/9 - 20:00 // Kaare Norge - Billetter 150,- eksl. gebyr

Først og fremmest er Kaare Norge klassisk guitarist, men han er også optaget af den rytmiske musik og den spanske guirtar. Det har givet ham et bredt publikum, fyldte koncertsale samt medført 22 CD-udgivelser og mere end 3500 koncerter i ind- og udland.

 

4/9 - 13:00 // AB/CD Rock for Børn - Billetter 50,-/75,- ekskl. gebyr

60 minutters interaktivt rockshow rettet mod børn fra 3 til 15 år, og lavet så også de voksne gider være med. Omdrejningspunktet er et klassisk rockband, der spiller de "gode gamle” numre. Børnene kommer på scenen og spiller på instrumenterne, der synges, klappes og danses.

 

8/9 - 13:00 // Peter Sommer - UDSOLGT

Walthers har nu haft dørene åbne i godt 4 år!! Det er vi utrolig stolte af. Vi er også utrolig stolte af at vi kan markere dette ved at byde byens egen Peter Sommer indenfor. Sammen med Palle Hjort vil de to give en ekstraordinær intim koncert på Walthers.

 

9/9 -17:00 // #Fredagscomedy - Gratis entré

Fredag efter skole eller fyraften eler måske eksamen? Og vi er klar med en godt grin inden weekenden.

Tre lokale komikere er klar til at tage imod. Byd velkommen til; Conrad Molden, Hjalte Rytter & Dan Okking

 

9/9 -20:00 // Vildnis - Gratis entré

Det herlige og kontroversielle Københavner band Vildnis rammer Walthers denne fredag aften med deres altid overraskende kærlighedsange. Albummet Ud i det blå kom ud i 2013 - Tag en lytter og kom forbi til en aften med fuld smæk på!

 

10/9 -20:00 // Elof & Wamberg - Gratis entré

Siden 2010 har de to musikere begejstret publikum i både Danmark og resten af Europa med deres unikke univers, hvor nordiske klange og dynamisk virtuositet forenes af den lyse ‘ukulele og dybe bas. 

 

15/9 -20:00 // Petrichor by Dawn - Gratis entré

Folk/pop/country-Trioen blev dannet i sommeren 2015, da de tre selvstændige singer/songwriters valgte at slå sig sammen i et trekløver, med velklingende harmonier og sensuel lyrik i højsædet.

 

 

16/9 -20:00 // Gumbo Ya-Ya! - Kulturnat - Gratis entré

Bandnavnet er fællesbetegnelsen for seks århusianske musikere, der med funky fornemmelse leverer et sandt musikalsk Mardi Gras på scenen. Helt specielt for denne aften ,er besætningen udvidet med den meget anerkendte unge bluesguitarist, Frederik Tygesen

 

17/9 -20:00 // Lowrider Betty - Gratis entré

Det er anden gang at dette fuldblodsrock band skal besøge Walthers. Bandet med rødder i Vejle spiller klassisk gedin rock med en herlig energi som med garanti kan få publikum til at rocke med. 

 

22/9 -20:00 // Bremer/McCoy + DJ Ras Money- Gratis entré

Den stemningsfulde duo Bremer/McCoy bevæger sig i grænselandet mellem reggae, Jan Johansson-inspirerede viser og meditativ modal-jazz. Et møde mildt, melankolsk og originalt udtryk, der har skaffet dem mange lovord og fans. Derefter sørger DJ Ras Money aka. Raske Penge for lækre tunes og gode vibes. 

 

24/9 - 20:00 // SKO/TORP Billetter 250,- ekskl gebyr - UDSOLGT

Sko/Torp var et af 1990'ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause. Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. 

 

28/9 - 20:00 // Onsdagsjam - Gratis entré

Altid sidste onsdag i måneden - En aften med den rytmiske musik i fokus og et dygtigt husorkester som gladeligt inviterer dig på scenen. Er du musiker har vi trommer og forstærkere på plads. Kig forbi til en aften med god stemning og sprøde toner. Alle er velkomne, også dem der bare nyder.

 

29/9 -20:00 // Siamese + H.E.R.O. - Gratis entré

Det prisvindende alternative rockband Siamese er til vinter klar med en konceptudgivelse omhandlende de syv dødssynder. Med sig denne aften har de H.E.R.O der ligeledes har gået deres sejrsgang i rock Danmark med deres Superpowers.

 

30/9 - 20:00 // BENAL - Billetter 75,- ekskl gebyr

Den danske duo, Benal, var i 2012 blandt finalisterne i DRs Karrierekanonen. Deres musik er basdrevet, elektronisk, poetisk, interessant og intelligent med uortodokse tekster i forhold til, hvad der ellers findes på rapscenen. De har udgivet 3 EP’er og albummet "Nu".

OKTOBER 2016

 

1/10 - 20:00 // Kristian Ufo Humaidan - Gratis entré

Kristian UFO Humaidan blander på sit seneste album, fra september 2015, rap med klassisk sangskriver tradition. Han har masser på hjerte og det leveres med indlevelse og nærvær, tilsat hiphop beats, live cello og klaver. Et friskt og inspirerende indspark, med varme og dybde. 

 

6/10 - 20:00 // October Dance - Gratis entré

Inspireret fra New Yorks disco scene, formår October Dance at skabe et fascinerende retro univers med varme synthesizere, groovy baselines og masser af energi, kombineret med Tobias Lauesen's eksentriske vokal.

 

7/10 -17:00 // #Fredagscomedy - Gratis entré

Fredag efter skole eller fyraften eler måske eksamen? Og vi er klar med en godt grin inden weekenden.

Tre lokale komikere er klar til at tage imod. Byd velkommen til; Hasse Rørmose, Jacob Taarnhøj & Marcus Køx

 

8/10 -20:00 // Søren Juul - Gratis entré

Søren Juuls lyse og klare stemme tager lytteren ved hånden og fører denne gennem smukke lydlandskaber med en gennemgående stemning af fred og harmoni – som en modvægt til de følelsesmæssige dramaer, teksterne kredser om, hvor tvivl, mental uro og længsel hersker.

 

 

12/10 - 20:00 // KREBSFALCH DUO - Billetter: 250,- eksl. gebyr - UDSOLGT

Et år med kæmpesucces afsluttes med en række intime koncerter rundt omkring i Danmark, og selvfølgeligt er Walthers Musikcafé med. Når de herre Krebs & Falch folder sig ud bliver det med begrænsede pladser, og det mest musikalsk intime du kan forestille dig.

 

13/10 -20:00 // Fredag - Gratis entré

De tre erfarne musikere spiller skæve sange om parforholdets genstridige gensidighed, leveret i et 80'er inspireret popunivers. Musikken rummer alt fra heftige synthesizere og discobas til følsomme violiner og noget så sjældent som en orgelsolo.

 

15/10 - 20:00 // SUPERLOADER - Gratis entré

Tager du ind og ser SUPERLOADER, vil du få et yderst velspillet og energisk show. Du vil opleve en smittende glæde, spillelyst og velskrevede sange i særdeles høj kvalitet. Bandet spiller rock med et strejf af pop, og den gode melodi I højsædet.
.

 

20/10 - 20:00 // The Blue Van - Billetter 125,- ekskl gebyr

Efter en særdeles succesfuld jubilæumskoncert på Pumpehuset i april kan The Blue Van nu afsløre, at de tager rundt i hele DK til efteråret og holder jubilæumsfest for deres fans. Denne aften er Walthers rammen om dette internationale danske band!

 

21/10 - 20:00 // Michael Bladt - I samarbejde med Skanderborg Jazzklub - Gratis entré

Med en opvækst i Stilling og gymnasietiden i Skanderborg som afsæt, har Michael Bladt blandt andet spillet i det lokale bluesband Papa Blues “som vist aldrig er gået i opløsning” og et utal af andre lokale konstellationer. Han er kendetegnet ved sit på samme tid melodiøse og virtuose spil.

 

22/10 - 20:00 // Karen Kousgaard - Gratis entré

Den unge sangerinde skaber sange, som er genkendelige og tilgængelige, men samtidig kompromisløse og fri af genreklicheer. Karen har både hjerte og hjerne med i sine kompositioner og i hendes fortrolige akustiske univers er der både plads til livsglæde, længsel og lyst.

 

26/10 - 20:00 // Onsdagsjam - Gratis entré

Altid sidste onsdag i måneden - En aften med den rytmiske musik i fokus og et dygtigt husorkester som gladeligt inviterer dig på scenen. Er du musiker har vi trommer og forstærkere på plads. Kig forbi til en aften med god stemning og sprøde toner. Alle er velkomne, også dem der bare nyder.

 

27/10 - 20:00 // Deltaburst - Gratis entré

Deltaburst er Danmarks nye fyrtårn indenfor elektronisk musik med rødderne dybt forankret i rocken og en gennemslagskraft der sjældent er set før. Bandet der blev dannet i 2014 udgøres af duoen Lasse Pedersen og Mikkel Olsen, som mødtes igennem deres fællespassion for musikken i den Aarhusianske undergrund.

KOMMENDE KONCERTER // EVENTS

 

12/11 - 20:00 // Niklas SchneidermannBilletter 100,- ekskl gebyr

Guitaristen Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer tager en musikalsk kolbøtte på sit første soloalbum, og det skal vi helt sikkert nyde på Walthers.

 

18/11 -17:00 // #Fredagscomedy - Gratis entré

Fredag efter skole eller fyraften eler måske eksamen? Og vi er klar med en godt grin inden weekenden.

Tre lokale komikere er klar til at tage imod. Byd velkommen til; Lasse Madsen, Hjalte Rytter & Jacob Taarnhøj

 

16/11 -20:00 // ANYA - Billetter 100,- ekskl gebyr

ANYA har for nylig udgivet sin nye single ’Break Up Battle’ efter debut EP’en ’The Credit’, og annoncerer nu, at hun tager på turné til efteråret – med nye numre og ny lyd. Vi mindes stadig hendes sejr til Live Camp 2015 og nu kan hun opleves live på Walthers.

 

19/11 -20:00 // Mzungu KichaaBilletter 100,- ekskl gebyr

Kichaa er oprindeligt fra Skanderborg men flyttede i en tidlig alder til Afrika med sin familie, hvor interessen for det store kontinents musik hurtigt blev vakt. Nu er han retur i Danmark med sin tanzanianske band. En aften med verdensmusik.

 

1/12 -20:00 // hasan shahBilletter 75,- ekskl gebyr

Den unge hasan shah var et ukendt navn for blot et år siden. Men med den tredje mest sete musikvideo i Danmark 2015 og et flittigt spillet nummer på P3, sang han sig ind i hjertet på hele Danmark.

 

1/12 -20:00 // Thorbjørn Risager duo - Billetter 125,- ekskl gebyr

Thorbjørn Risager og hans orkester oplever stor succés for tiden med bl.a. 2 DMA-statuetter for bedste bluesudgivelse i 2013 og 2014 samt en  stor tysk kritikerpris som blev overrakt i marts 2016.