// Musikprogrammet på Walthers Musikcafé
LiveMusik SKANDERBORG
Publikum04.jpg

AKTUELT MUSIKPROGRAM

Skrevet den 15. jan 2017
JANUAR 2017

 

19/1 - 20:00 // Late Night Jazz - Gratis entré

Vi nyder aftenkaffen i selskab med dygtige musikere fra Skanderborg Jazzklub, og de inviterer alle interessede til at spille med til disse aftener med Late Night Jazz. Helt uformelt hygger vi os med den gode musik.

 

21/1 - 20:00 // Gadjos feat. Orhan - Gratis entré

Skaninaviens sandsynligvis dygtigste Balkan musikere formede GADJOS i sommeren 2011. Det startede som et projekt baseret på traditionelle balkanfolk melodier krydret med funky beats. Siden da har Gadjos turneret i Skandinavien såvel som Europa. 

 

28/1 - 20:00 // Tin Can Telescope + support But Why? - Gratis entré

Deltagende i årets Live Camp på Smukfest. Vi tør godt garantere, at din højre fod er slidt efter en koncert med Tin Can Telescope. Men det gør ikke noget, for den skal ikke længere bære alverdens byrder og du vil med al sandsynlighed have danset et par kilo af og skrålet stemmen væk.

FEBRUAR 2017

 

2/2 - 20:00 // Fjæstad - Billetter 150,- ekskl. gebyr

Bjørn Fjæstad kender de fleste som den karismatiske sanger fra Baal og det melodiøse indslag igennem hele Rytteriets historie. På hans første soloalbum lukker Fjæstad publikum ind i stille afkroge af hans liv, med dybt personlige tekster. Albummet handler i al sin enkelhed om at være mand. En moden mand, der har oplevet at miste. 

 

5/2 - 22:00 // Super Bowl 51 - Billetter 95,- ekskl. gebyr

Traditionen tro streamer vi denne aften Super Bowl på Walthers lige fra Houston Kampen starter kl 00:30 og inden skal vi nyde en klassisk The Roethlis burger som selvfølgeligt skylles ned med en kold pilsner. Burger og første pilsner er incl i prisen.

 

9/2 - 20:00 // McEinar & Kuntakt - Billetter 75,- ekskl. gebyr

Sammen med musiker og lydtekniker Tim Graubæk, skaber MC Einar & KunTakt et grænsebrydende lydunivers. Modsætninger sættes op mod hinanden. Jazz møder elektronica, Rap møder poetry.

 

10/2 - 20:00 // In Lonely Majesty - Billetter 50,- ekskl. gebyr

Balancerende på grænsen mellem klassisk folk og indie rock finder du In Lonely Majesty. Bandet formår at kombinere det bedste fra de to verdener, ved at krydre grundidéerne fra den irske folkemusik med mere dybfølte rockmelodier. 

 

11/2 - 20:00 // Dawda Jobarteh & Stefan Pasborg duo - Gratis entré

De to herrer fra henholdsvis Gambia og Danmark danner en karismatisk duo, der med albummet DUO har udsendt masser af power. Begge betvinger deres instrumenter som mestre, og begge mestrer deres foretrukne genrer. 

 

18/2 - 20:00 // Juncker - Billetter 75,- ekskl. gebyr

De to herrer fra henholdsvis Gambia og Danmark danner en karismatisk duo, der med albummet DUO har udsendt masser af power. Begge betvinger deres instrumenter som mestre, og begge mestrer deres foretrukne genrer. 

 

23/2 - 20:00 // BISSE - Billetter 100,- ekskl. gebyr

Med sit seneste femte album på halvandet år ‘Højlandet’ har Bisse for længst berettiget sig til en plads i de danske musikhjerter. Bisse vil på ene hånd og med ordet i sin magt præsentere sangene fra 'Højlandet' og
blodtrilogien, men koncerten vil også byde på helt nye sange fra det kommende album.

 

24/2 - 20:00 // 808loveboys - Gratis entré

808loveboys er et spritnyt Hiphop-kollektiv, som består af fire 19-årige drenge. Blot 24 timer efter offentliggørelsen af deres første demo, blev de kåret som Ugens Kanon og fik sangen spillet på P3 og P6. Efter den succesfulde start, har de eksperimenteret med deres lyd, og deres debutalbum “Dedikeret Til S” er nu på gaden.

 

25/2 - 20:00 // APHYXION - Billetter 75,- ekskl. gebyr

De unge drenge, som kun er i starten af 20’erne, har allerede fået en del opmærksomhed efter deres koncerter på festivaler, såsom Wacken Open Air og Copenhell. De har turneret rundt i Europa og spillet sammen med anerkendte bands som Soilwork, Soulfly, Hatebreed og Hatesphere.

 

28/2 - 20:00 // Jens Rømer - Vin og Musik - Billetter 150,- ekskl gebyr

Foredragsarrangementet spiller på flere oplevelser og sanser: Vin, mad, musik, fortællinger om personlige oplevelser, økologi og biodynamik.
Det hele krydres med delikat livemusik fra guitaristen Finn Olafsson - én af leverandørerne til ”vinmusikken”.

MARTS 2017

 

2/3 - 20:00 // Aske Jacoby - Gratis entré

Aske Jacoby er en musikbegavelse ud over det sædvanlige. Udover at være en af dette lands absolut stærkeste og mest originale guitarister viser han også et stort og sjældent talent for sang og sangskrivning.

 

4/3 - 20:00 // Kasja Vala - Billetter 50,- ekskl. gebyr

Kajsa Vala udgav i sommeren 2016 mini-albummet “Kajsa Vala”, som er indspillet dels i Nashville, og dels i hjembyen Aarhus med Dennis Ahlgren (Tina Dickow) bag pulten. Balladen Saint Cecilia fra albummet blev udvalgt som soundtrack til ungdomsfilmen “EN-TO-TRE-NU”, og singlen Trail of Hearts har fået en flot modtagelse på DR P4.

 

9/3 - 20:00 // Organic3 feat. Mathias Heise - Billetter fra 50,- ekskl. gebyr

Svedig souljazz er nøgleordet når Organic3 sætter fra land med enorm energi og spillelyst. Souljazz, jazz, latin, boogaloo og blues er nogle af de stilarter bandet kommer igennem.  Koncerten præsenteres i samarbejde med Skanderborg Jazzklub.

 

11/3 - 20:00 // Sonja Hald - Billetter 75,- ekskl. gebyr

Sonja Hald har droppet facaden. Har smidt sminke, jokes og parader ud af vinduet. Tilbage står fem gravalvorlige familiefædre. Det er folkrock som da mor røg pibe og far havde page, blandet op med alt hvad der er galt på internettet, ukuelig optimisme og bundløs gæld. 

16/3 - 20:00 // Jacob Dinesen - UDSOLGT

På utrolig kort tid har den 20 årige sanger/sangskriver slået sit navn fast. I adskillige uger har hans seneste hit ”Roll With Me” været den mest spillede sang på DR P4. Han er allerede ude med mere end 85 bookede koncerter i 2017 og interessen for hans stemme er allerede bred på musikblogs og nyhedsmedier. 

 

25/3 - 20:00 // Hudna feat. Disa - Gratis entré

Hudna er Danmarks svar på grænsebrydende kreativitet og musikalsk nytænkning. Ved at tage udgangspunkt i deres musikalske forskelligheder skaber Hudna ny lyd, som bedst kan beskrives som nyfortolkning af tyrkiske folkemelodier hybridiseret med nordisk folk og americana-psych rock.
APRIL 2017

 

1/4 - 20:00 // Shy Shy Shy - Gratis entré

Her er varme, omfavnende synthesizere, et pulserende beat og kantede, stramme guitarriffs. Dette forenes af to skønne, tilbagelænede vokaler, der flyder ovenpå musikken. Shy Shy Shy er blevet store i den danske undergrund og leverer en kraftfuld liveoptræden med stort musikalsk overskud og nærvær.

 

7/4 - 20:00 // Fredagsfest - THANKS - Billetter 30,- ekskl. gebyr

THANKS udspringer af popbandet Alphabeat, og de to gange Anders debuterede dette forår med singlen ’Dizzy’, som opnåede stor international omtale. Denne aften vil den dansable duo smide den og endnu flere sprøde vibes over dansegulvet.

 

13/4 - 20:00 - Astrakan Projects - Gratis entré

Astrakan Project's musik blev skabt tilbage i 2009, et sted mellem Britanny i Frankrig og Istanbul i Tyrkiet. Duoen medbringer spor i musikken fra begge lande og leverer ældre sange blandet med tyrkiske instrumenter. 

 

14/4 - 20:00 // Rasmus Matthiesen - Gratis entré

Dansksproget rock- og folkmusik med tråde til navne som Peter Sommer, Niels Skousen og C.V. Jørgensen. Med vedkommende tekster og fingeren på pulsen af sin generation, har Rasmus siden udgivelsen af singlerne ”ØSTJYLLAND” og ”FRIE VALG”, som fik radioairplay på P4 og P6, spillet koncerter over det meste af landet.

 

20/4 - 20:00 // Hjalmer - Gratis entré

Nyt stjerneskud på den danske stjernehimmel.

27/4 - 20:00 // Dør nr. 13 - Billetter 75,- ekskl. gebyr

Dør nr. 13 er en dansk rockgruppe opkaldt efter en makaber Tivoli forlystelse fra 90 ́erne. Gruppen blander frit dyster postpunk med snerrende rock og rul og fængende guitarpop. Fra desperate støjudladninger til følsomme ballader. Som en B-films horrorversion af et Østtysk schlager orkester. Tindrende. Mørkt. Beskidt og forførende

 

29/4 - 20:00 // Red Warszawa - Billetter 100,- ekskl. gebyr

De spiller, hvad de selv kalder polsk punk med fængende og humoristiske tekster. Bandets navn er sammensat af det danske navn for Polens hovedstad samt betegnelsen for Polens politiske standpunkt på daværende tidspunkt